• keyifli sohbetler edebildiğim badim. çok iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyorum. kendisiyle insan ilişkileri ve edebiyat üzerine konuşmak oldukça keyifli oluyor.
  • (bkz: bayan troll)
    (bkz: dişi troll)
    (bkz: kibrin tavan yapması)

    ama ne olursa olsun. kendisiyle evlenmeyi çok istediğim yazar. benimle evlenir misin? hem kendine aşağılayacak bir kobay da bulmuş olursun yani beni. :) :)

    ama bak yüce rabbim insanın kibrini yani kendini beğenmişliğini kur'an-ı kerimiinde nasıl belirtiyor:

    bakara sûresi 34. ayet; hani meleklere, “adem için saygı ile eğilin” demiştik de iblis hariç bütün melekler hemen saygı ile eğilmişler, iblis (bundan) kaçınmış, büyüklük taslamış ve kâfirlerden olmuştu.

    bence bu ayetin manasını bir düşün. belli ki bu konuda hayli bilgi eksiğin var.

    ayrıca bana şu (#65119925) mesajında "kadınların eklemesi için acıtasyon yazıyor" manasındaki yazmış olduğun itham çok çirlin bir iftiradır ve çok çirkin bir davranıştır. çünkü ben hayatında asla ahlakından şerefinden ve onurundan ödün vermemiş bir insanım. ve bundan sonrada vermeyeceğim. bekar ölürüm yine de rabbimin karşısına alnım ak çıkarım. bu nedenle kimse beni kendi gibi zannetmesin. bu bakımdan sana asla va asla hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim de kedigözü
  • (bkz: bayan) kelmesiyle sıkıntısı olan yazar. inadına bayan diyorum ve diyeceğim.
  • sözlükteki tek badim. zeki, düşünceli, türküleri, kedileri ve kitapları çok seven güzel insan. bilgisine, birikimine, sağlam duruşuna, bu duruşun ardındaki sıcak ve samimi yanına hayran olduğum yazar.
  • çamur at izi kalsın düşüncesinde bir yazar. mesajlaşma esnasında birden bire kendisine yürüdüğümü var sayıp triplere girmiştir. allah böyle kezbanların gazabından korusun.
  • aşağı yukarı tevhid-i tedrisat kanununun kabulünden bu yana badimdir. sağ olsundur, var olsundur. benimkilerden çok daha büyük dertlere sahipken bile, kendi dertlerini iki cümleyle geçiştirip az derdimi dinlememiştir. böbrek taşıyla cebelleştiğim dönemde haftalar boyunca her gün bıkmadan usanmadan hâlimi hatrımı sormuştur, derdime derman aramak için onca işinin arasında bana mesai harcamıştır ki kendisiyle bile bu kadar ilgilenemediğini biliyorum.* gözlem yeteneğine ve isabetli tespitlerine hayranımdır. sizin "ak" olduğundan neredeyse emin olduğunuz bir şeye kedigözü "kara" diyorsa o şey çok yüksek ihtimalle karadır. yanıldığına şahit olmuşluğum pek vaki değildir. değerli bir dosttur.

    ayrıca kedigözü size yasal uyarıda bulunmuşsa dinlemenizde fayda vardır. cıs olursunuz sonra allah muhafaza.
  • benim için "hakaretin suç olduğunun farkında olmayan ve kendini hayvansever sanan biri." diye bir ifade kullanmış suser. yeni gördüm yazdığı şeyi.

    mesaj almıyormuş buraya yazacağım. o suç teşkil eden cümle ya da kelime her ne ise açıklasın bakalım. öyle müfterilik yapmasın.

    (#109858942) şu entrisinde geçen ölen evcil hayvan tıbbi atıktır iddiasının yanlış olduğunu söylemiştim. sanırım yanlışını düzelttiğim için kızmış. veterinerlik prosedüründe ölmüş evcil hayvanları tıbbi atık olarak tanımlayan bir madde yok.
    bu tipe göre, yanlışını söylemek hakaret etmek anlamına geliyor demek ki.

    bir de ben kendimi hayvansever sanan biriymişim. hayvansever değilim zaten. kediyi de ineği de eşit derecede değerlendiririm. şiddet karşıtıyım. sizler gibi kediyi okşayıp ineği yiyenlerden değilim. sadece kediye ya da kadına şiddet karşıtlığı değil, herkese uygulanan şiddet.

    aslında kendi nick'ine üçüncü şahıstan bahseder gibi entri giren biri ile muhatap olmamak gerekir. ama msj kabul etmiyor diye bu alana yazdım. eğer köpürüp mesaj atmak gibi bir niyeti olursa kendisini engellediğimi de eklemek istiyorum. bir hışımla beyhude mesaj yollamasın yani.
  • (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    tanım : yanlış anlamaya meyilli, uzlaşmacı olmayan, atarlı, mizah anlayışından yoksun bir ablamız.

    güzel olduğunu iddia ettiği (ki sonradan okuduğumda o anlam da yok, hatta bu entryden herhangi bir cinsiyet dahi anlaşılmıyor.) bir entry'de takılma amaçlı "boydan fotoğraf at üstadım" yazdım. bir dakika sonra kendisi "başka derdiniz var mı?" diye yazdı. cevap vermedim çünkü bu bir şakaydı. hangi tacizci erkek "üstadım" falan yazar allah aşkına? şaka olduğunu idrak edemiyor musun yani? taciz etmek istesem uzatmaz mıydım? bu mudur taciz anlayışı?

    herneyse, bu ablamız hızını alamamış, bana "başka bir derdiniz var mı?" yazdıktan iki dakika sonra sözlük yazarlarının -en mahrem yeri kabul edilen- nick altıma "mankenlik ajansı filan var zannımca, entry'den esinlenip boydan fotoğraf istemeler filan..." yazmış.

    ablamızın ifşa amaçlı, beni sapık olarak nitelendiren çirkin saldırısını 2 saat 30 dakika sonra gördüm.
    tabii bunu görünce üzüldüm ve sinirlendim.
    beni tacizci ve sapık olarak suçlayıp, şahsıma iftira atmıştır ki bu kabul edilemez bir durumdur. tahriktir.

    "bu yaptığınız ayıp" , "nickaltımdaki entry'ni sil, ikimiz de yolumuza bakalım" demem üzerine şahsımı "tacizci" olarak nitelendirmeye devam etmiştir. şahsıma iftira atıp açıklamaya çalıştığımda "uzatma, bana yazma" gibisinden yazılar yazmıştır. kendisine yazmaya zaten meraklı değildim ama şahsımı "tacizci" olarak nitelendirip izah etmeme bile müsaade etmeden adeta "çamur at izi kalsın" edasıyla şahsımı engellemiştir.

    kısaca kendisi şakayı kaka yapmıştır. "savcılıkta görüşürüz" tehditleri savurmuştur.

    kendisini ne sanmaktadır bilinmez ama kendisi ve başlıkları engellenmelidir.

    muhattap bile alınmamalıdır.

    böyle bir tatsızlıktan dolayı üzgün olduğumu alenen belirtiyorum... durduk yere insanları üzecek, taciz edecek biri değilim. kendisinin yanlış anlamaya meyilli biri olduğunu buradan diğer yazar arkadaşlara da uyarı olarak yazmak istedim.

    gerçekten durduk yere nick altıma saldırı amaçlı mecazi olarak beni sapık gösteren bir yazı yazması tahriği ile bu tatsızlık yaşanmıştır. olay tamamen yazılı iletişimde sık yaşanan "yanlış anlama" fenomeninden ibarettir.

    edit 1: kendisinin tehdit olarak algıladığı cümlelerimi aynen yazıyorum. ki bunların hiçbirinde tehdit yok. :

    * benimle aşık atmayın. tavsiye etmem. = "benimle laf dalaşına girmeyin. tavsiye etmem" demektir.

    * sen de benim hakkımda yazdığını sil! yoksa, cidden, bu savaş demektir. sonuçlarını ikimiz de bilemeyiz. = "bana iftira atıyorsun, bana sapık diyorsun, kendi hukuki haklarımı gizli tutarım. sonuçlarını ikimiz de bilemeyiz." demektir.

    * yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz. cidden. bu kadar entry kasan biri elbette hata yapar. çok iyi bir okuyucuyumdur. = "çamur atmaya çalıştığın kişi bunu hak etmiyor, yanlış kişi. cidden. açık aramak gerekirse ben de senin açıklarını ararım" demektir. çünkü kendisi benim -altını çiziyorum- şaka amaçlı yazdığım tek bir cümleden adeta bir dedektif edasıyla açığımı aramaya çalışmış, beni sapık ve tacizci olarak nitelendirerek bana çamur atmıştır. yanlış anladığını anlatmaya çalışmama izin vermeden beni "bana yazma! , uzatma!" emir kipleriyle susturmaya çalışmış, hakkımı savunmaya devam ederken beni engellemiştir.

    işin en ilginç yanı ise "ekşisözlük özel mesaj platformu"nda fotoğraf paylaşımı imkanı yoktur. yaşanan bu tatsızlık aslında olmayan bir şey üzerinde yaşanmıştır. ironik, trajikomik ve bir o kadar da can sıkıcı!

    beraatimi istiyorum *
hesabın var mı? giriş yap