• açıkçası bilmiyorum, bu konuda farklı teoriler var. en akla yakını kedinin evin sahibi olması. masa da, klavye de, koltuk da onun, paşa gönlünün istediği yerde yatar. bu teorinin zayıf yanı, illa bir şeyler yazdığında gelip araya giriyor olması. belki ne yazdığına bakıyor, belki kedini çekiştiriyorsun facebookta, orda burda ona bakıp içten içe kinleniyor. eski model bir laptop sözkonusuyla sıcak hoşuna gidiyor olabilir. en akla yakın gelen teori ise "ulan bütün gün dışardasın, sonra gelip mamayı, suyu dayıyorsun, sonra bilgisayar. insan iki ilgilenir, iki sever öküz" diye düşünmesi...
  • ''klavye çok sıcak , sende gelsene'' bakışından da mı anlamadınız.
  • klavye aslen kedi oturağı olarak icat edilmiştir.
    siz hayvanın oturağını neden parmaklıyorsunuz onu açıklayın önce.
  • klavye elektrostatik ve/veya manyetik bir alan sağlamış olabileceğinden ve kedilerin genellikle bu tür yerleri sevmesinden dolayı diye yanıtlanabilecek soru tümcesidir "kediler neden klavyeye yatar?" başlığı.

    kedilerin negatif enerjiyi emdikleri söylenir. klavyeden yayılan enerji belki de kedinin enerjisel beslenmesine katkıda bulunuyor diye de bir mantık yürütülebilinir veya yürütülemeyebilinir.
  • surada da görüldüğü gibi bunun tek sebebi dikkat çekmektir.
  • (iç ses) sürekli yumuşak yumuşak ona dokunuyorsun, üstelik benimle de ilgilenmeyip onunla ilgileniyorsun. dur tam da üstüne oturayım da onun yerine bana dokun , o zaman hep benimle ilgileneceksin. aaa sıcakmış da ohh artık hiç de ayrılmam burdan.
hesabın var mı? giriş yap