• açamadım, bakamadım; başlık kanımı dondurmaya yetti çünkü... nerede vicdan, nerede merhamet, nerede ve ne zaman kayboldu insanlık?
    yapanın cezasız kalmaması, adaletin tecelli etmesi ümidiyle...
  • izlemeyin, izlettirmeyin. bunun gibi insanlıktan nasibini almamış köpeklerin ( gerçekten hayvan olan köpekler kusuruma bakmasınlar sizi de aşağılamış bulundum ) cehennemde çatır çatır yanması dileğiyle.
  • bende bunu izleyebilecek göt yok. belasını bulur yapan umarım.
  • artık inanıyorum ki bu dünyada bir normal insanlar var sen ben o. bir kendini iyiliğe, muhtaç olana yardım etmeye adamış insanlar var. sınır tanımayan doktorlar vesaire. bir de bu şeytanlar var. vicdandan yoksun, kötülük tüm bünyesine kazınmış, sapık mahlukatlar.
  • açamadım. yapanın ruh halini siz düşünün. ettiğini bulur umarım.
  • zevk mi alıyorsunuz bu başlıkları açarak!
    hayvanlara yapılan zülmü bu şekilde resmen destekliyorsunuz!
    açmayın kardeşim, yaymayın bu videoları. anasını siktiniz bıraktınız sözlüğün.

    sözlük yönetimine sesleniyorum:
    işkence, şiddet içerikli başlıkları lütfen yasaklayın. bu başlıkları açanları da sözlükten uçurun.

    akşam akşam yüreğim sıkıştı.
  • az önce twitterda denk geldi. asla izleyemem bu videoyu. altındaki yorumları okurken bile tüylerim ürperdi. izlemenizi tavsiye etmem.

    ülke akıl hastası dolu. hayvana eziyet edenlere ciddi cezalar verilmezse böyle daha çok video düşecektir.

    ceza çözüm mü? evet çözüm. ağır cezaları olursa çözüm.
  • allah belanı versin ruh hastası. allah seni kahretsin ruh hastası. konuşamayan edemeyen saf çaresiz bir canlıya bir insan bunu nasıl yapar. umarım öyle ya da böyle bir şekilde o masuma yaşattıklarını yaşarsın.

    görüntüler çok hassas. benim gibi hayvanlara düşkünseniz izlememeniz tavsiye edilir.

    edit: sinirle yapılmış imla hatası
  • dehşetle izlediğim video, kedinin çığlıklarını asla unutamayacağım. empati yapmak bu kadar zor mu? canlılara acı çektirmekten nasıl zevk alıyor bu insanımsılar? hayvanlara acımayan insanlara hiç acımaz. canlılara yönelik şiddetin engellenmesi gerek. tabii mevzu bireyde, ailede, toplumda başlıyor. dünya daha ne kadar kötüleşebilir? diye sorsam da kendi kendime, katbekat kötüsü meydana gelebilir ya da geliyor. dünyayı kötüleştiren de biz; homo sapiens'leriz. gerizekalı lanet olası insanlar!
  • bence şeytan insanın ta kendisidir. ve bence cehennem de bu dünyadır. böyle orospu evlatlarından ala şeytan, bunlarla aynı dünyada yaşamaktan daha ala cehennem mi var?
hesabın var mı? giriş yap