• basligini acmak da bana dussun;
    süleyman demirel üniversitesi ogretim gorevlileri tarafindan kosgeb destegi ile kurulmus danem sut ve sut urunleri ltd. sti. sirketinin internet satis sitesidir.

    teknokent'te urettikleri kefir mayasi ve turk damak tadina uygun yogurt mayasini burda bulabilirsiniz. 60 gunde mayalanmis, sirke anali sirkeleri de var. en son keci sutunden kefir mayasi uretmisler. urettikleri kefir danesi sadece internet sitesinden satilmaktadir, cunku belli bir omru vardir ve buzdolabinda saklanmaktadir.
  • kefirzadem isminde şahane kefirleri sadece migros ve macro center'larda satılıyor.

    katkısız ve kesinlikle en lezzetlisi.
  • diğer kefir markalarına göre fiyatı biraz tuzlu. ama üniversite ürünü olması, ürünün kaliteli olması yüzünden tercih edilesi.
  • müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımsever. kefirzadem'i çok severek içiyordum, baya bir süredir büyüdanem mayasıyla artık her gün evde taze mayalıyorum, tadı da aynı muhteşemlikte.
    ayrıca sitelerinde satışta olan elma sirkeleri de cam şişede ve tadı gayet güzel.
  • taş gibi yoğurtlarımın mayasının sahibi firma. yoğurt yapım aşamasında sorduğum her soruya tek tek yanıt verdiler. sağolsunlar yoğurt yapmaktan gözüm korkuyordu fakat şimdi tam bir anadolu kadını oldum gibi geliyor. (bkz: swh)
  • kefirleri müthiş

    başka hiç bi marka ile kıyas kabul etmez

    ***

    kalburüstü eczanelerde satılan, 30 kapsüllük kutusu 300-400 tl'ler fiyat çekilen ithal & özel probiyotik kapsüllerden daha yoğun ve daha çeşitli probiyotik ihtiva ediyor

    resmen bildiğiniz ilaç bu kefir

    **

    satın aldım, acaba kaliteli mi, ne kadar iyi diye araştırırken sözlükte öğrendim ki; ogretim gorevlileri tarafindan kosgeb destegi ile kurulmus danem sut ve sut urunleri ltd. sti. sirketinin ürünüymüş

    hocam;

    allah razı olsun bu kefiri ürettiğiniz için

    şifa niyetine tüketiyoruz

    başarılarınızın devamını dileriz

    türkiyede sizler gibi herhangi bi alanda kaliteli üretim amacıyla ortaya 1. sınıf iş koymaya çalışan insanların sayısı az, son yıllarda herkes vurgun & yüksek kar peşinde, allah yolunuz açık etsin
  • file marketlerde satılıyor. 1 litresi 6.90. içimi harika. kefire başlamayı düşünenler varsa direk bu markadan başlayabilir. altınkılıç ve içime nazaran daha yumuşak ve hoş içimi var.

    edit: söylemeyi unutmuşum hem de cam şişe. her akşam tüketiyorum. işini iyi yapan markaları öne çıkarmak lazım.

    edit2: 7.75 tl olmuş sözlük ama bütün kefirleri denemiş biri olarak söylüyorum en iyisi bu. instagram ekibi de her soruya cevap veriyor.

    edit3: lan hani ara 8.25 yaptınız. olmuyor böyle bak. sevdik diye bokunu çıkarmayalım sevgili firma.

    edit4: 9.75 tl oldu :(
  • uzun zamandir cesitli kefir markalari denemis birisi olarak bu guzel urunu almaya karar verdim.fiyati biraz pahali ama yine de sigara'dan ucuz severek iciyoruz.tavsiye olunur.
  • cam şişede olduğu için tercih ettim. 1 litrede olanı ve 200 ml olan iki ürünü de aldım.
    1 lt olanının tadı yağlı, yoğun ayran gibi. kefirin hafif ekşi gibi olan o farklı tadı 1 lt olanda yok. nasıl farkı olabilir bilemiyorum ama küçük şişe olan bilinen kefir tadına daha yakın.
    1 lt olan yaklaşık 1 aydır dolapta. açıp kullanmama rağmen tadında ufak bir değişim dahi olmadı.
    küçük boy olan kefir açılmamasına rağmen bozuldu.
    ürünün doğallığından şüphem var.
  • cam sisede satilmasi basli basina bir arti zaten. ıcimi oldukca yumusak ve tadini sute cok yakin buldum..altinkilic da ayrana cok benzerdi.
hesabın var mı? giriş yap