• mangakasi yasuhiro nightow olan, iki ayda bir cikan bir seri. 2015 bahar sezonunda animesi basladi. ilk iki bolum gayet guzel girdi. sezonun iddiali animelerinden. anime matsumoto rie tarafindan yonetiliyor ve studyo bones. abd'de ise dark horse comics tarafindan cikiyor.

    hikaye new york olarak bildigimiz yerin bir gecede "jerusalem's lot"'a donmesiyle basliyor. bir portal aciliyor ve iki dunya birlesiyor.
    muazzam bir kapanis sarkisi var. cizimler guzel. en iyisi de seiyuu'lar. muazzam isimler var. takipte olun.
  • baccano tarzı amerikani vari atmosferi, şehir tasarımları ve kullanılan jazz tarzı müzikler olsun, yozakura quartet gibi insan ve doğaüstü yaratıkların bir arada yaşadığı jerusalem's lot adındaki new york'un parodisi olan çılgın bir şehire sahip olan, durarara gibi birbirinden cool karakterleri içinde barındıran ve bu serideki gibi bromance temasının tavan yapıp izleyiciyi karakterleri sayesinde gaza getiren, tokyo ghoul gibi ilk başta tamamen normal lakin sonradan insan üstü güçler kazanıp hikaye içersindeki konuya etki eden ailelerden birine mensup olduktan sonra ortalığın tozunu attıran ana karakter mi dersin, deadman wonderland'daki kan bazlı dövüş tekniklerini kullanan birbirinden ilginç güçlere sahip süper insan güçlere sahip karakterlerin dünya dışı varlıklara karşı koyması ve kill la kill gibi yaratıcı animasyon tekniklerine sahip ve aynı bu seride olduğu gibi karakterler tanıtılırken veya karakterler özel güçlerini kullanırken ekrana yansıyan cafcaflı büyük harfli yazılara sahip kendisine has bir atmosferi ve aksiyon sahneleri olan bu seri bir çok shounen serisinin sanki en güzel taraflarını bir araya getirerek, bunları bir arada harmanlayıp, sonuç olarak ortaya hem görsel hem de konu olarak izlemesi gayet keyifli bir seri sunuyor kekkai sensen izleyicilere.

    bundan da önemlisi 90 yılların animasyon çizim tekniklerini kullanarak insanın bünyesinde apayrı bir nostalji hava yaratan 2015 bahar anime sezonunda şu an izlediğim tek favori anime serisi. bunun nedeni tabii serinin yaratıcısının gungrave özellikle trigun gibi bir klasik seriyi yaratmış olan yasuhiro nightow olması.

    her neyse efenim eğer trigun sevmiş bir nesile mensup biriyseniz bu mangakanın bu yeni hikayesini de gayet ayıla ve bayıla takip edeceksiniz. trigun maximum'da sevdiğimiz o aksiyon sahneleri bu seri ile bir çıta üste çıkarak, insanın hayal gücünü zorlayan güzel aksiyon sahneleriyle insanı daha bir mest ediyor. kısacası demin yukarıda saydığım herhangi bir serinin fanıysanız bu seriyi de mutlaka izleyip takip etmelisiniz. çünkü bu saydığımız klasik aksiyon shounen serilerinin yanında izlenebilecek ve bu serilerin yanında bunlarla boy ölçüşebilecek bir seri varsa o da kekkai sensen'dir heralde. bu sezon izleyecek yine bir şey yok derken hiç olmazsa her hafta izlemeyip iple çektiğim serilerden birisi oldu. haftalık aksiyon ve adrenalin ihtiyacımı dindirdiği için ayrıca minnetarım bu serinin yapımcılarına. zaten animasyonu bones şirketi yapıldığından ve daha da önemlisi serinin seslendirme sanatçıları çoğunlukla popüler serilerden tanığımız seiyuular oyunca insan bu seriyi daha bir çok seviyor.

    edit:

    bunlar da serinin pv'leri * *, izlemek isteyen olursa kafada bir nevi bir fikir oluşturması açısından:

    pv 1 https://www.youtube.com/watch?v=jdymuduej2e
    pv 2 https://www.youtube.com/watch?v=2l4u3febwps
    pv 3 https://www.youtube.com/watch?v=5jimttxufua
  • çok iyi komedisi vardır.12bölümlük bir anime ama acayip güldürüyor.sonlara doğru savaşı artıyor ve final tabiki
  • umarım beni üzmezler ve 3. sezonu gelir.
    ya 100.000 sayfalık kitap olsa okurum 1000 bölümlük olsa izlerim. hem 1. sezonda hem de 2. sezonda izlerken acayip zevk aldım.

    özellikle 2. sezon daha bi mükemmel geldi.

    üzmeyin lan beni gelsin 3. sezon. güzel de olsun ama...
hesabın var mı? giriş yap