• serbest ve kurbağalamadan sonra cinsel ilişkiye ayrı bir renk katar.
    bir de bayrak yarışı konusu var tabi. (bkz: orgy) (bkz: gang bang)
  • uygulama esnasında etrafta at olmaması en önemli noktadır. at olursa ortaya çıkacak pozisyon yine kelebek pozisyonu olacaktır ama tam istenen randımanı sağlayamayabilir.*
  • orgazma ulaşmayı sağlamayan cinsel pozisyon sorununa bir yenisi daha başarıyla ekleyen gazete haberine sahip pozisyon.

    lan istemiyoruz belki orgazmı. "seks, seks içindir" görüşünü savunuyoruz belki. sanane amına koyim! bi rahat bırak. pöf.
  • (bkz: bacak omza)
  • (bkz: batır fılay)
  • cüce erkeklerle normal kadınlar için geliştirilmş bir pozisyondur. veya yatak ikiz falan değil direk dördüz altız filan olabilir ama benim yatağımda benim boyumdaki biri için oldukça zor bir tarif şöyleki:
    "bu pozisyonda, kadının sırtı ve kalçaları yatağın ucundayken, erkek, ayakta kalarak partneriyle ilişkiye girer."
  • eh, karalayayım bir şeyler.*

    hanım kızlarıma;

    1-gir-çık esnasında kalçalarınız hafif hafif aşağı yukarı inip kalkacak canım; kalkacak ki, g noktasına giden o yolun önünü açalım!
    2-ara ara bacaklarınızla erkeğin başını sıkıştırın, biraz daralsınlar ama değil mi, ha bu da yetmedi ayaklarınızla yüzlerine yüzlerine vurun!
    3-elleriniz ve tırnaklarınız erkeğinizin göğüs ve karın bölgesinde olsun, çizin, sıkın, tur attırın bebeğim!
    4-erkeğin karın bölgenize veya göğüslerinize doğru boşalmasını isteyin, gerçi onlar da farklı bir şey istemeyecektir diye düşünüyorum.

    erkeklerime;

    1-gir-çıka hafif tempo ile başlayıp, yavaş yavaş hızlanıyoruz. hanım kızımız kalçalarını aşağı-yukarı hareket ettirdikçe, siz de ona ayak sağlayın, senkronizasyon şart tatlım! 2-kalçaların ritmine göre, daha iyi bir g noktası uyarımı için, penisinizi tam köklememenizi tavsiye ediyorum.
    3-elleriniz, ağzınız, dudaklarınız ve dilleriniz boş durmayacak canım! bacaklar ve özellikle ayaklar bol bol uyarılacak!
    4-hanım kızımızın karın veya göğüs bölgesine boşalmanız tavsiye olunur, zaten siz de bunu isteyecekseniz. ha benim menzilim ve mermi yatağım (!) iyidir derseniz, hedefin daha da yukarı gitmesinde sakınca yok...

    öpüyorum, bol şanslar...
hesabın var mı? giriş yap