• nikaltına tıkladığımda bakalım ikinci sayfaya geçmiş mi diye merak ederken 2. entrye zar zor geçtiğini görüp şaşırdığım yazar.
    böyle bir adamın hala fark edilmemesi çok şaşırtıcı lan. anaa... valla şaşırdım ha. ya da fark edildi de millet tırsıyor mu nedir, yani bu kadar adamız burda. 30 bin kişi birleşip de hakkında iki kelam edemiyorsa bi iş vardır hacı.

    belki de ben sazanlık ediyorum.

    (bir gece ansızın sildirirmiş bana entrymi "bizim aklımıza gelmiyo mu birine entry girdirmek. bi akıllı sen misin? sil şunu allasen." diye.)

    edit: hakkaten seni niye fark etmiyolar lan? sabahın 6'sında mı giriyosun entryleri nedir...
  • parselemek amacıynan şurayı kapatayım. ileride buralar çok değerlenecek.
    fena yazıyor, takibindeyik fafalik.

    nickini okuyamadığım yazar.*
    kelevelisdir.*
  • dünyanın en iyi yazarıdır. biraz daha sık yazarsa, kel elvis dünyanın en iyi yazarıdır lafını biraz daha yüksek sesle söyleyeceğim.
  • lady gaga ve şişman kızlar hakkında yazdığı iki entrysi ile şu kaç senelik sözlük yazarlığımda ilk defa hiç tanımadığım etmediğim bi yazarın altına entry yazdırmış yazardır kendisi. tanımam etmem ama haklı noktalara tırnak bastığını düşünüyorum. kendsine de söyledim ama buraya da yazmak istedim. çünkü insanın nerden baksan hoşuna gidiyo kendisi hakkında güzel bişiler okumak.
  • [ya bi böyle, uzun bişii olacakmış gibi hissediyorum daha şu cümleyi yazarken..]

    5 yıl gibi bi süredir şu sözlükte yazıyorum, ediyorum filan, kelevelelis (nicki de zormuş biraz, neysse,, alışıcaz artık..) benim için bi ilk oldu, direkt sade'a geliyorum: nedir, şudur:
    badi listim filan hiçbi zaman 5ten fazla kişiyi barındırmadığı gibi, aralarında tanımadığım bi kimse de olmadı.. olmayacak derken, kelevelelis ilk oldu.. ya ya.. ve fakat daha bitmedi:
    bu 5 yıllık yazarlığım (ve öncesindeki okurluk dönemi filan: hesaplayın artık..) sözlükte çoğu fenomen olmuş, komik olduğuna dair handiyse sözlükçek uzlaşıya varılmış çoğu kişiye gülemedim.. sorun bende sandım uzun bi müddet, ve fakat kendisi bu önyargımı da yenmeme yardım etti: kahkahalarla gülüyorum yazdıklarına.. öyle böyle diil.. dahası da var:
    türk mizahını genel olarak kaba ve ilkel buluyorum: ota boka küfür eden, arıza bi profil çizen, ezikliğin kitabını yazan, gözlem adına işin cılkını çıkaran, '80lere dair ne varsa insanları ondan soğutmaya ant içmişçesine '80ler geyiği yapan tiplerden filan hazzetmediğim gibi.... toparliym dur: kendisinde bu saydıklarımdan eser miktarda da olsa var, eet: ve fakat naapmıyor: rahatsız etmiyor, üzerinde yapıştırma/pot durmuyor: jilet gibi.. taşıyor..
    gibi..sevdim kısaca.. kendisini filan da tanımıyorum ayrıca-
    bunu da belirtme g/ereği duydum nedense, bi anda: böyle-
    sözlük baskısı da böyle bişii şekerim.. demin mesaj attım bi, "sana entry yazıcam, haberin olsun.." diye..
    neysse,, öyle yani..

    *: tatilimin daha da hoş olmasını sağladı kendisi: müteşekkirim enn bi kocamanından..
  • leziz. daha önce görülmemiş muazzam bir tarzı var. oku oku gül, gül gül güllaç.

    ekşi sözlük'ün son yıllarda çıkarttığı en iyi yazarlardan.
  • gülerken sandalyeden kaykıldığımı farketmeyerek düşer gibi olmama sebebiyet veren bir kimse kendisi. (tanım yapcam diye kastım biraz.)
    demek istediğim şu ki, çok komik bi adam.

    edit: adam dedim de... çocuk mu lan yoksa?
  • nickini bir kerede söyleyemesem de bu, kelime oyunlu cin fistolu entarilerine gülmeme engel değil... fidye midye ne istiyorlarsa aramızda toplayıp verelim, ellerinde yaşlanıp sütlaca dönmeden kurtaralım; güllaçtan olmayalım reca edicem.
  • sözlüğün zeka ortalamasının çok düştüğü bir zamanda... kızgın kumlardan serin sulara.
hesabın var mı? giriş yap