• muhtemelen hatun bu diyip yürüyeni çok olduğu için mesaj alımı kapalı, olsun. buradan yazayım. freddie mercury ve queen hakkında o kadar da çok şey bilmiyormuşum dedirten bi yazar. sevdim. ama yürümedim. zaten yürüyemem; hatun o ahahahsa
  • (bkz: #96408005)

    eğer kitabı orijinal dilinde okumaduysa böyle şeyler olabilir.
    ama ben de kitabı orijinal dilinde okumadım belki de gerçekten birbirinden bağımsızdır.
    yazar.
  • iq'su hamsiden hallice olan tiplerin nick altını kirlettiği okunası yazar. seviyoruz, izliyoruz.
  • kendisine mesaj atılamadığı için (bkz: #99591371) entry'sindeki düzeltmeyi buradan bildirmek istedim.
    entry'de bahsettiği amazon'un ceo'su ve en büyük hissedarı jeff bezos ise kendisi kübalı bir göçmen değil, ted jorgensen ve jacklyn gise jorgensen'in oğludur, asıl adı jeffrey preston jorgensen'dir. ailesinin boşanmasından sonra annesi jacklyn, küba göçmeni miguel bezos ile evlenmiştir.
  • sözlüğün en okunası yazarlarından.
  • bence queen ve freddie mercury hakkında bir kitap yazmalı. çünkü bu benzersiz rock grubu ve onun melek sesli efsanevi solistiyle ilgili kolay kolay kimsenin bilemeyeceği bilgilere, anektodlara ve anılara sahip kendisi.

    freddie mercury hakkında türkçe yazılmış gayet güzel bir kitap okumuştum geçen yıl. o kitapta bile kelly bundey'in şurada yazdıkları kadar ilginç içerikler yoktu. tavsiyeme teveccüh göstermesini diliyor ve queen ve mercury hakkındaki yeni yazılarını merakla bekleyeceğimi de ekliyorum.
  • abd hakkında yazdıklarını çok ciddiye almamanızı öneririm abd dışında hayat olmadığını düşünüyor hatta abd'nin sağlık sistemini bile savunabiliyor.

    müzik ve kültürle alakalı entryleri en azından daha objektif.
  • müthiş bir bilgi birikimine, sosyal gözleme ve espri yeteneğine sahip bir yazar.

    sivas'tan gelen misafir dedenin zamanında abd'ye gidip ''suyu su değil'' diyerek geri dönmesi, çilek genç odası tasviri, kravatını park, park, bahçe, bahçe gezdirmesi gibi kurgular müthiş. bir umut sarıkaya değil ama sözlük standartlarının çok üzerinde olduğu kesin.

    türkiye'yi eleştirirken bu kadar güldürmek herkesin harcı değil. bir komedi metini içerisinde insanları kahkahalarla güldürürken aynı zamanda ülkeyi böylesine yermek oldukça zor bir iş.

    ekşi sözlük'te kalitenin zirvede olduğu 2005-2010 yılları arasında yazar olsa belki vasat bile kalırdı fakat şu an için kalitesi üst düzeyde.

    bir gün mutlaka sıkılacak, yazmayı bırakacak çünkü şu anda sosyal medya'da bu metinleri okuyacak, sarkazm olduğunu görecek, anlayacak, eğlenecek, eğlenirken düşünecek bir kitle yok.

    (bkz: düşünemedi)
  • boş bir yazar.

    (bkz: #125626662)
  • su (bkz: #83806322) entrisini okurken gulme krizine girdigim yazar. kahkaha atarken gozlerimden yas geldi. beni bu kadar guldurdugu icin kendisine tesekkur ediyorum. aslinda guldurmek amacli yazmadigi entrisinde cok dogru bir tespitte bulunmus. turklerin mutsuz bir millet oldugunu fark edememistim onceden.
hesabın var mı? giriş yap