• donald trump'ın önce campaign manager'ı daha sonra da presidential counselor'ı olmuş, oldukça yanar dönerli ifadelerde bulunan bir kadın. trump'ın adeta sol kolu.

    şu sıralar canlı yayınlarda açıkça söylediği yalanları ve demagojileri ile abd gündemine oturmuştur. aynı zamanda trump hükümetinin basın sözcüsünün yaptığı ilk basın açıklamasında alenen söylediği yalan hakkında kendisine canlı yayında soru sorulduğunda da "bunlar yalan değil, alternatif gerçeklerdir." diyerek oldukça popüler bir twitter hashtag'inin başlamasına sebep olmuştur (bkz: #alternativefacts)

    kendisi saturday night live'ın da açık hedefi oldu son haftalarda. kate mckinnon kendisinin taklidini harika yapıyor. bu kadın daha çok saçmalasın da daha komik skeçler görelim snl'den.

    ha unutmadan, kendisi zamanında ted cruz'u desteklemiştir ve trump hakkında da atıp tutmuştur ve hepsinin video kaydı vardır. ama sanırım that's showbiz, baby.
  • şu trump hedesi nedeniyle kendisine rastladım tv'de birkaç kez. yapay gülümsemesi ve bayık ses tonuyla beni benden aldı adeta. sürekli gülümseyerek cool bir görünüm vermeye çalışıyor ama çok sahte duruyor be ablacım, bırak bu işleri. bir de nedense bende bir skyler white izlenimi yaratıyor, ama walter abimizi gibi de vazgeçemiyorum haspamdan, ne zaman tv'ye çıksa nedensiz yere izliyorum.
  • saçların ölümden sonra uzamaya devam ettiğini varlığı ile bilimsel olarak kanıtlayan bir kadın.
  • türkiye versiyonu daha yoktur.

    düşünün: gelmiş geçmiş bütün akp hükümetlerinin içinde bu kadının ayarında manipülasyoncu, olayları çarpıtıcı biri yok. amerika'nın içinde bulunduğu felaketi şimdi bir daha değerlendirin.
  • haber kanallari kendisi ile roportaj yapmamaya karar vermisler. ne soylese 3-5 saat sonra yalan oldugu ortaya cikiyor, "itibarimiza golge dusiy" demisler.
  • (bkz: master manipulator)

    yayvan agizli beyaz saray borazani.

    bu ablanin taktigi sevgili tayyipcigimin yaklasik iki on yildir uyguladigi taktigin aynisidir.

    turkiye ornegini vereyim de net anlasilsin (kellyanne in videolari youtube ta acilip bakilabilir)

    tr medya: ayakkabi kutulari ne ayak, o kadar para nerden cikti?
    tayyib conway: bu cehaaape zihniyeti... genel mudur.. (*) o degil de siz asil suna cevap verin, camide biri ictiler (yalan 1), kabatasta basortulu bacima golden shower yaptilar yalan 2. (mission completed)

    abd medya: belli ulkelerden muslumanlarin ulkeye girisinin yasaklanmasina dair soru souluyor.
    kellyanne conway: o degil de, insanlar bilmiyor ama obama (*) irakli multecilere 6 ay yasak uyguladi. daha sonra gelen iraklilardan ikisi radikallesti ve bowling green katliamini gerceklestirdiler (tamamen gotten uydurma fact).

    bu incilere hergun bir yenisini ekliyor, zevkle izliyoruz.

    resmen takvimleri 15 yil geriye sardim, abd nin turkiyelesmesini izliyorum. bunun gibi danismanlar bizdekini diktator yapti, bakalim, amerikadaki neye evrilecek.
  • (bkz: kate mckinnon)
  • alternative facts diye bir kavram uydurmuş danışman.

    yalan demiyor da.
  • beyaz sarayi babasinin evi zanneden sirret suratli kadin. dun su pozu vermis.
  • nagehan alçınin bir hayli zeki versiyonu abd li politik danisman.

    kellyanne, her ne pahasina olursa olsun, trump un turuncu gotunu kiyasiya yalar.

    ılginc olan bu hatunun kocasi, tamamen mualiftir. ve akli basinda onurlu gururlu bir insan evladidir. karisinin beyaz sarayda (yillik) 170 bin dolarlik isi var diye, kendini rezil rusva etmez.

    karisi kendini rezil eder iktidardaki baskani savunucam diye, kendini paspas eder medyada, dunya aleme kendini guldurur.

    kocasi butun bu sacmaliklari twitter dan bir bir ortaya doker. cok eglenceli. ingiliççesi olanlar takip etsin.
hesabın var mı? giriş yap