• bizimkiler dizisinde dünürlerden tahta kafa'dan önceki kocayı canlandırmıştır.

    not: kendisi sinema oyuncusu bilal inci'nin ağabeyidir ... diyeceğim lâkin ; kemal inci elazığ , bilal inci adana doğumludur. aslında gözleri de benziyor... abisidir abisi, dedim gitti ! *
  • eşkıya 'da, geri dönen eşkıyanın arkasından "eşkıyyaaaaaaaaaaaaaaaa" diye bağıran mustafa karakterini canlandıran adam. [tren eşliğinde]

    na bu da resmi:
    http://www.sinematurk.com/images/kisi/1633.jpg
  • erkin koray'ın yorumladığı yalnızlar rıhtımı adlı rock'n'roll türküsünün bestecisi ve söz yazarı.. (bkz: #3302142)

    (bkz: isim benzerliği)
  • genelde ufak ve yan rollerin değişmez oyuncusu olan sinemacı.yalnız eşkiya'da o kadar usta oyuncunun arasında baran'ı ihbar eden muhbir rolündeki tiratı ile bence filmin en güzel oyunculuğuna imza atmıştır.filmi 12 yaşında izlesem bile uzunca bir süre 'öldür beni eşkiya.....öldür beni eşkiya.....' sözleri kulaklarımdan gitmemişti.
  • izmir bornova metro durağında karşılaştığım oyuncudur.

    üzerimde fotoğraf çekebilecek bir aygıt bulunmadığından gidip bi fotoğraf çekilmek nasip olmadı. o pos bıyıklarla bir hatıra güzel olurdu.
  • şarkımız yalnızlar rıhtımı adlı bir şiir kitabı mevcuttur.
  • abimizi gumuldur'de gördüm az önce. aksam toplanan bi pazari var buranin, yeşilçam anilarini derlediği bi kitap basmis onu tanitiyor, yolu düşen olursa ugrasin bence. 20 lira çok koymaz.
  • hakkında bugün yer alan bir haberde cem yılmaz'a sitem eden eski oyuncu.

    http://www.radikal.com.tr/…dget_id=4077803083801322
  • kıbrıs şehitleri caddesinin diğer caddelere bağlanan ara caddeleri var, şu yeni açılan edirne ciğersininden dönünce orda sultan yemek evi var, sahafların arkasındaki cadde orda yemek yiyordum bugün her zaman olduğu gibi, izin alarak oturduğum masaya oturdu, nazik biri, onu tanıdığımın farkında vardığını düşünüyorum, zaten ben de rahatsız etmemek için yemek yerken konuşmadım, konuşturmaya çalışmadım, havadan sudan bir iki konuştuk fakat uzun uzadıye bir muhabbete dönüşmedi tabi, sonra afiyet olsun deyip kalktım masadan, aynı şekilde gene nazikçe cevap verdi.

    bu da böyle bir anımdır.
  • kıbrıs şehitleri caddesine bir sandalye masa atmış, kendi yazdığı yeşilçam anıları kitabını imzalayıp satıyordu. gözgöze geldik. tebessüm edip davet etti. gülümseyip başımla selam verip geçip gittim. biraz ilerleyince alsam ya bi kitap dedim. sonra dönmedim. uzaklaştım. şimdi herhangi bir filmde denk geldikçe vicdan yapıyorum kendime.
hesabın var mı? giriş yap