şükela:  tümü | bugün sorunsallar (7)
41318 entry daha
  • diyorlar ki adam hiç torpil yapmamış, çok dürüstmüş vs.

adamın kendisi full torpilli zaten

düşünsenize, ssk'yı batırmış, en kötü hastane hizmeti bu kişinin döneminde gerçekleşmiş ama birileri nedendir bilinmez tutup kendisini milletvekili yapıyor.

allah aşkına bundan büyük torpil mi olur ve bu kişi ülke yönetmeye talip.

torpil bilmezmiş, yersen ama ben yemem!
  • seçime kadar kendisiyle ilgili tek olumsuz beyanda bulunmayacağım, oy vereceğim ittifakın cumhurbaşkanı adayı.

sadece bugüne bir şerh düşme maksadıyla yazıyorum. 14 mayıs 2023'te tahmin ettiğim sonuç çıkarsa ''kenar''da beklettiğim entry'yi paylaşacağım. bugün yaşadığım duyguları, gözlemlediğim seçmen davranışlarını, körleri, sağırları, nefret kusanları tek tek yazacağım.

biz bugün ezilenleriz. yerilenleriz. birileri bedel ödeyecekse artık bunlar siyasetçiler olmalı.
  • türkiye'nin görüp görebileceği en dürüst siyasi lideri. 13. cumhurbaşkanı.
  • umuyorum ki yeni cumhurbaşkanı olacaktır.
  • kahvedeki dayı edasıyla gel ekşi sözlükte entry gir. sonra aktrol deyince kız. hee ya he sskyı batırdı.
    tanım: 13. cumhurbaşkanımızdır.
  • kimi ibmetorlara hakkında entri girmek için gece 12 buçukları bekleten 13. cumhurbaşkanı.
    geldi gelmekte olan. kaçacak delik arayın dalyar aklar.
  • yine kadın düşmanı bir gazsaray troll, aynı zamanda bir aktroll ve göttroll olan şahsın gecenin en optimum vaktini bekleyerek her zaman yaptığı gibi kadın ve çocuk haklarına nefret kustuğu bir başlık olmuştur.

aktroll, gazsaray troll ve göttroll fettrollerin ortak özelliği kılıçdaroğlu ve demokrasi düşmanlığı, kadın hakları ve çocuk hakları düşmanlığıdır.

bu şahıs fetöş terim maaşlısı ve kadın ve hayvan hakları karşıtıdır tıpkı aynı kaynaktan fonlanan diğerleri gibi. o nedenle orta çağ kafalı, ilk çağ inançlı kişileri lütfen toplumdan ve sözlükten tecrit ediniz. ilerici, çağdaş, demokrat, kadın ve çocuk haklarına saygılı bir sözlük, bu tür itleri burada barındırmaz. herkes bunda hemfikirdir.
  • kendisinin kazanacağını söyleyenler bile kazanacağına inanıyorsa bence seçimi kazanır.*
  • bu adamın tek arızası 74 yaşında başkanlığa talip olmasıdır.

diğerleri gülüp geçilecek konulardır.

zaten "ssk'yı batırdı" saçmalığından öteye gidemiyorlar.
1184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap