• kesin deliller olmadan, henüz suçlar sabitlenmeden, her şey hala iddia iken muhalefet ettiği partinin ergenekon, balyoz, odatv gibi davalarda yaptığı çığırtkanlığı yapmayan muhalefet liderine yöneltilen haksız eleştiri.

    kendisi ayrıca "umarım savcılar görevden alınmaz ve suçlular kimse ortaya çıkarılır. biz bu konuda somut adımlar atan ve bu işin peşini bırakmayan her türlü hareketi destekleriz" demiştir ve yapması gerekeni yaparak kamuoyu önünde izlemeye koyulmuştur.
  • olmayandir. arastirma yapmadan cahil cahil yorun yapmak vardir.

    http://www.radikal.com.tr/index/kemal-kilicdaroglu

    edit: link vermemize rağmen hala doğruymuşçasına yorum yapan arkadaşlar, dünyanın en tatlı insanlarısınız.
  • bir muhalefet partisi liderinin muhalefetten bi'haber olduğunu gözler önüne seren sessizliktir. yazıktır
  • devlet bahçeli ile birilikte yapmaları gerekenler:

    tüm teşkilatlarınıza demokratik tepkilerini göstermeleri için çağrıda bulunun.. görevden alınan emniyet müdürlerini görevden alan kişiler hakkında adil yargılamayı etkilemeye ve suç örgütü üyeliğinden dava açılması için baskı (yapılması gereken) yapın.. kim ne yapmışsa üstünün örtülmemesi için, yargı bağımsızlığı için ayağınıza gelen bu fırsatı iyi değerlendirin...
  • anlamlıdır.adam ne desın tam bışey dıyecek hooop bı haber! onun şokundan çıkmadan bır başkası! tokat manyağı olduk amk. adamda şaşkınlıkla ızlıyordur.
  • var olmayan durumdur. durumla ilgili olarak sadece kılıçdaroğlu değil, çok sayıda milletvekili sosyal medyadan konuyla ilgili bir çok yorumda bulunmuştur. dün bütçe konuşması yapan bursa milletvekili aykan erdemir kürsüye ayakkabı kutusuyla çıkıp, konuşmasını bu eksende gerçekleştirmiştir.

    yine kılıçdaroğlu ve bir çok parti yöneticisinin belirttiği üzere basın/yayın organlarının çoğu kendi demeçlerine yer vermemektedir. bu demeçleri televizyon kanallarında birkaç dakikadan fazla göremezsiniz. sessizliğin var olmadığını görmek istiyorsanız, ne yazık ki, kendiniz aramak zorundasınız.
  • akp dezenformasyon timi'nin dikkatleri başka yöne çekmek için dile getirdiği durumdur. yakında bombalamaya başlar, rahat olun siz.
  • sessiz kalması tembihlendiği ya da emredildiği için gerçekleşen sessizliktir. son amariga ziyaretinde feto ile doğrudan görüşmemiş olabilir ama bu haftaki olaylar ile ilgili bir şekilde bilgilendirildiğini düşünüyorum**. belli mi olur belki de başbakan yaparlar amıcayı...*

    mehe: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25274105.asp
  • senden korkmayan külli kafir f tipi örgütlenme diyip, arşiv taraması yapıyorlardır. biz size şu zaman şu kapıları açtık, bu zaman eteğinize yüzümüzü sürdük şu gün pensilvanyayı tavaf ettik diye. kesin liste yapıyorlar.

    eşşek ve sağlam kazık misali yani.
  • aslinda 3 gunden fazla olan sessizlik. acaba diyorum belediye baskan adaylarini aciklamak icin bazi seyler mi bekleniyordu?

    bir de amerikaya gittiginde sen sus konustukca batiyosunuz, biz hallederiz mi dediler yoksa jetlag hala devam mi ediyor tam cozemedim bu durgunlugun sebebini. ama mantikli bir aciklamasi vardir heralde.
hesabın var mı? giriş yap