• doktorluk temellerimi atan adam. o kadar ders gördük, pratik yaptık, staj aldık ama hocamın 2 haftalik stajda anlattığı kadar doktorluğu toplamı anlatmadı bana. hasta kapıdan girdiğinde daha konuşmadan başlar muayene derdi ( ona da hocası sölemiş hani şu ismi.amfiye verilenlerden biri), tüm hastalara dokunmaya, konuşmaya, gülmeye gayret ederdi ve hastalara dokunacaksın seveceksin onları derdi, pretibial ödeme o kadar önem verirdi ki o zamanlar anlamazdım meğersem pratisyenlik hayatında gerçekten kurtarabilceğim hastaların yarısı pulmoner ödemmiş, araştırmak okumak çok önemli derdi o meşhur universtede vademecumdan baktığı ilaç ismini örnek gösterirdi ve gerçekten tek yol kendin bir şeyler yapmak, herkesin korktuğu romato benim için ne tusta ne günlük hayatta hiç dert olmadı, 2 haftalık stajda konuştuğu konulardan bir tusta 20 soru çıkmıştır. ve o zaman.anlamasam da hocaların küskünlüğünü anlatmıştı bize, okumuşu cahile kırdırmalarını anlatmıştı şimdilerde o konuşmalardan 5 yıl sonra daha iyi anlıyorum. çok teşekkürler sayenizde işini hakkıyla yapan,insanlar tarafından sevilen güvenilen, insanları seven ve değer veren bir doktor oldum hocam. şimdi eğer stajı kenan hocamdan almaya başladıysanız daha dikkatli dinleme vakti, inanın söylediği her şey günlük hayatta bir doktorun bilmesi gereken şeyler. bir hasta olarak okuyorsanız yazdıklarımı tam olarak aradığınız insan kenan hocam emin olun.
  • gg edit : aşağıda yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. gerçek kişi ve kuruluşları kapsamaz. benzer isimde ve meslekte olan kişiler üzerine alınmasın, tamamen tesadüftür. böyle birisi gerçekte yok.

    (bkz: dr jeckyll and mr hyde)

    500 lira verdiğiniz özel muayanesinde size çok güzel davranır, yarım saat muayane süresini doldurmak için türlü geyikler yapar akabinde gelin şu tarihte üniversitede tahlilinizi yapalım der.
    üniversitesindeki odasına gittiğinizde selamınızı almaz, tersler , edepsizce cümleler kurar. kendinden 25 yaş büyük adama adı ile hitap eder, soru sormanıza müsade etmez. kısacası hayvandan beter muamele görürsünüz. ve bunu herkese yapar sadece size değil.

    ulan ben yine dün sana 500 lira bayılmış adamım , tahliller için sen kendin gel diye davet ediyorsun ,ettiğin muameleye konuştuğun kelimelere bak.
    alanında başarılı olman seni iyi insan yapmıyor kenan. insanı hayvandan ayıran özeliklerin başında gelen edep ve nezaketi tez zamanda öğren.

    tanım : hastalarına kaba davranan bir doktor.
hesabın var mı? giriş yap