• her sporda oldugu gibi motor sporlarinda da cesitli kategoriler vardir. kenan sofuoglu da gidip 125cc de yarismamaktadir, yarismaya 2 yil once baslamis genclerle. bu sporun en ust noktasina cikabilmek icin pek cok kisisel beceri ve yetenege sahip olmak gerektigi gibi, bir takimin sizi almasi icin sponsor destegine de sahip olmaniz gerekir. ornek vermek gerekirse f1 de pek cok pilotun kendi maasindan daha yuksek miktarlarda sponsoru vardir ve bunlari bir takima giderken de goturur. force india, sauber vs bu sayede ayakta kalan takimlardi ornegin, her sene zarar edip pilota butce ayirmasi mumkun olmayan takimlardir bunlar. motorsiklette de durum farkli degil.
    ha bir de eklemek isterim, kenan zaten moto gp de yarisabilecek seviyede de degil bence. her futbolcunun ust ligde oynayamamasi gibi, bazilarinin da ikinci ligde gol krali olmasi gerek, bu onlari kotu ya da yeteneksiz yapmaz.
  • ikinci lig değil, 4.lig gol kralıdır.
    1. moto gp (özel üretim yarış motoru 1000cc)
    2. moto gp2 (özel üretim yarış motoru 600cc)
    3. superbike (modifiyeli cadde motoru 1000cc)
    4. supersport (modifiyeli cadde motoru 600cc)
  • keyfinden değildir. kenan, müslüman olduğu için üst ligler için sponsor bulamamaktadır. imkan verilse, rossi'lerin ya da hayden'ların eline vermesi işten bile değildir.

    allah belanızı versin hdpkkfetöcü şerefsizler.
  • diyanetspor sporcusu.
  • mahalle maclarinda hirs yapip coluk cocugu madara eden esnaf gibi bir durumdur.
  • ''oldu gözlerim doldu.'' ''nutellacı ekşici piçler.'' ''git sivilceni patlat lan'' gibi açıklamalara sebebiyet vermiş olay.
  • kenan sofuoğlunun hangi kategoride yarıştığı konusunda bilgim yok o yüzden yorum yapamam ama; üstlerde birisi müslümanlığa bağlamış olayı. kenan müslüman olduğu için rossi olamıyor çünkü kenanı istemiyorlarmış. arkadaş nasıl bir kafadır bu ki buradan da mağduriyet çıkardınız. tüm kalbimle söylüyorum gerçekten aradaki neden sonuç ilişkisi çıkaramadım.

    tanım: kenanın çoçukla çoçuk olduğunu iddia eden başlık.
  • (bkz: anlatın anlatın heyecanlı oluyor)

    çekirdek çitleterek takip ettiğim tartışma.
  • f1'e nereden bağlandı konu bilmem ama ben gittim hep istanbulda, ne alakaysa "sizin yüzünüzden f1 de gitti ülkeden nutellacı piçler" diyenler gitti mi acaba? hayatında o f1 araçlarının sağır edici sesine kulağında tıkaç olmasına rağmen beyninin kökünde hissetti mi? yok. öyle konuşmak olsun.

    kenan sofuoğlu'nun durumu tam olarak şudur: ilkokuldan liseye geçmiş (a) kişisi lisede başarısız olduğu için ilkokul 2. sınıftan tekrar başlıyor okula. sınıf birincisi olması da mühim bir şeymiş gibi lanse ediliyor (a)'nın, oysa rezil rüsva oluyor ama kim bilecek. ortamlarda şampiyon oldum ben dersin.

    (bkz: kardeş deriz sıkıntı yapma)
  • formula 1 tribünler boş kaldığı için bitirilmedi! zaten seyirci sıkıntısı 1 saatte çözülecek bir konu, şirketlerden rica (!) edersin, hepsi 400-500 bilet alıp çalışanlarına dağıtır, müdürler de arkadaşlar yarış öncesi biraraya geleceğiz (yoklama) biraz sohbet ederiz diyerek tribünlerin hınca hınç doldurulmasını sağlarlar.

    kenan sofuoğlu'nun kapasitesinin ne durumda olduğu da moto gp'ye 1 sezon katılsa anlaşılır.
hesabın var mı? giriş yap