• iki sezondur boston celtics formasi giyen, çok güçlü fizige sahip 84 dogumlu genç pivot.* pota altinda iyi bir bitirici ancak raef lafrentz, mark blount ve al jefferson gibi oyuncularin arkasinda kisitli süreler almaya mahkum gözüküyor.
  • pacers-pistonsserisinin 6. maçında paul pierce kendisine taktik faul yapan jamal tinsley'i itip de ikinci teknik faulünü alınca ihrac edildi. kurallar gereği yerine girecek oyuncuyu pacers seçiyordu ve boston bench'inin derinliklerinden bu mahsun bakışlı çocuğu seçtiler. bu da naapsın, hem uzun oyuncu, hem de buz gibi, ikisini kaçırdı. nba'de ilk kez gördüğüm bu tuhaf olayın başkahramanı oldu yani.
  • boston celtics in simdiden efsane olmaya aday kevin garnett, paul pierce, ray allen triosunu bir bes olusturmak icin tamamlayan oyunculardan pivot olani.
  • celtics'in big three'si*** dışında kalan diğer ilk 5 oyuncularından pivot olanı olan bu adam çok iyi bir savunmacı, ve genç oyun kurucu rajon rondo ile birlikte bu sene kendisinden bekleneni fazlasıyla yaptı. genç olmasından dolayı biraz agresif ve bu da zaman zaman erken faul problemine girmesine yol açabiliyor, ancak kendini dizginleyip maksimum konsantrasyon gösterdiğinde, savunması ben wallace'a yaklaşıyor, ki hiç de az şey değil bu. hücum yönünü biraz daha geliştirirse ligin iyi pivotlarından biri olacaktır, ancak big three'nin yer aldığı bir takımda kendisinden beklenen maç başına 6-7 sayı atıp 7-8 ribaunt çekmekten fazlası değil ki, bunu da yapıyor zaten.

    ayrıca kendisi hakkında http://www.perkisabeast.com/ şeklinde bir site de mevcut.
  • sırf final maçında odom a koyduğu (tabiri caizse yapıştırdığı) blok yüzünden gözümde büyümüş boston celtics pivotu.
  • 16 sayı, 19 ribaund ve 7 blokla bitirdiği 28 nisan 2009 boston celtics chicago bulls maçını aynı zamanda hiç faul yapmadan tamamlayarak, ilk 5 başladığı bir play-off maçını faul yapmadan tamamlamayı başaran wilt chamberlain * ve bill russell'dan * sonraki nba tarihindeki 3. pivot olmuştur.
  • bildiginiz yarma. fakat iri cussesine ragmen cok iyi kardiyo yapmis kendisine,pitir pitir kosuyor. kendisini toronto macinda gordukten sonra kavgada ilk yanima alacagimiz adamlardan biridir.
  • çok tehlikeli bir boston celtics oyuncusu. tehlikeden kastım oyun anlamında değil, kendisi boksör gibi her an dalacak gibi bakan tehlikeli anlamında. geçenlerde atlanta ile oynayıp kaybettikleri maçta josh smith ona faul yaptığında öle bir bakış attı ki " adam gibi oyna sikerim ağzını yüzünü" tadındaydı. şahsen ben oturduğum yerden kaldım öle. kendisiyle arkadaş olsam ona buna sataşır üstlerine de perkins'i salardım.
  • doc rivers perkins'in teke tekte ligin en iyi defans yapan uzunu olduğunu iddia ediyor. aklının defansta olduğu maçlarda, defans konusunda dwight howard'la yarışabilecek tek pivot olduğunu düşünüyorum ben de perk'in (rivers kadar iddialı değilim, bence ilgin en iyi ikinci defansif pivotudur). ne yazık ki d12'nin sahip olduğu hücum yeteneğine veya yardım savunması gücüne asla sahip olamayacak perk. ancak bunlar zaten bizim perk'ten beklediğimiz şeyler değil. pota altında kendisi gibi durduğu sürece tırstıramayacağı uzun yok. celtics-heat 2010 playoff serisinin ilk üç maçı itibariyle jermaine o'neal'ı 5/31'lik şut yüzdesinde tutmuş olması yeterince açıklayıcı bence.
    ah bir de olmadığı biriymiş gibi davranıp post-up yapmaya kalkışmasa ve saçmasapan top kayıpları yapmasa.
  • çocukken ciddi bir travma geçirmiş olabileceğinden şüphelendiğim oyuncu. kendisini bunca yıldır izliyorum katiyen gülmüyor. hatta çoğu pozisyonda da insanı öldürecekmiş gibi bakıyor.
hesabın var mı? giriş yap