• cigli kipanın arkasında acılmıs helikopter sahibi saglık kurumu
  • izmir çiğli'de yeni açılan, süper şekilli özel hastane.

    bina, tesis, ekipman herşeyin en modernini almışlar, insanlar süper ilgili gözüküyorlar ama hantal işleyişiyle herhangi bir devlet kurumundan daha hızlı çalışmıyor maalesef.

    ayrıca özel sağlık sigortanız ya da herhangi bir kurumdan sevkiniz yoksa faturayı öderken dudağınız uçuklayabilir.
  • çoğu özel hastanenin aksine en iyi, modern ekipmana sahip olan, işinin ehli kişileri çalıştıran, sağlık sektörü çalışanlarının bile gözü kapalı güvendiği ve de uluslararası türdeşleriyle yarışacak kadar başarılı hastane.
  • hastane gibi kokmaz burası sizi kapıda cok güzel kızlar karsılar yemekhanesi de cok güzeldir ama yediginiz seyin yanına kalorisini yazıp koyarlar bu da her lokmanızı bogazınıza dizer o ayrı... http://www.kenthospital.com/
  • bina olarak fazlasıyla modern olan hastane.ancak verilen hizmetin kalitesi ve fiyat politikası tartışılabilir.aynı zamanda ege bölgesindeki en büyük özel hastane olma özelliğinede sahip...yemekhanesindeki yemekler malesef hayal kırıklığına uğratabilir.
  • bir arkadaşımın doğumu vesilesiyle gidip hayran kaldığım, izmir çiğlide bulunan özel hastane. girişte lobide bir adam piano çalıyor * , tüm personel güleryüzlü, heryer tertemiz, herşey son teknoloji. bir doğum sonrası kaç doktorun gelip de anneyi ve bebeği tek tek kontrol ettiğini sayamadım. allah düşürmesin, düşürecekse der böyle bi hastaneye düşürsün dediğim yer.
  • izmir'dekinde narkoza alerjisi oldugu tahlil yapilmadigi icin anla$ilmayan birini direk bobrek operasyonuna aldiklari icin kadinin operasyon sirasinda kalp krizi gecirmesine neden olmu$ cilgin hastane. her $ey reklam degildir.
  • yeni evimin manzarasında arka tarafta da kalsa görüebildiğim, muazzam güzellikteki hastane. insanın zengin ve hasta olası geliyor buraya baktıkça.
  • 02.01.2005 tarihinde ilk bebegim, tek bebegim, biriciğimi dünyaya getirdiğim hastanedir. hamileliğimde her şey normal olmasına ragmen, ya doğumda kötü bi şey olursa diye pimpiriklenen benim, izmir'de yenidoğan bebek yogun bakim unitesi bulunan birkaç hastaneden biri olmasından dolayı sectigim hastane olmuştur. hastanenin 2005 'teki ilk bebegini de ben doğurdum, ameliyathanede çalan süper müzikler eşliğinde, başımda duran süper kafa anestezistler, güleryüzlü hemşireler ve de benim canım doktorumla (ebe babamızla).... bi daha doğursam - tabi param olursa- kesinlikle yine burda doğururdum.
  • lobisinde kuyruklu bir piyano ile bekleyenlere müzik dinletisi sunan özel hastane.
hesabın var mı? giriş yap