• sg wattenscheid 09 alt yapısında forma giyen 1993 doğumlu orta saha oyuncusu.
  • fanatik gazetesi'nin haberine göre izleme komitesi tarafından fatih terim'e önerilmiş.

    http://www.webaslan.com/…erilen-o-isimsxhbq48844sxq
  • borussia dortmund'ta forma giyen milli* orta saha oyuncusu. yakın zamanda ligimizden bir takımda forma giymesi kaçınılmaz.
  • hamburg'la anlaşmıştır.
  • türkiye u21 milli takımnda oynadıktan sonra ilgisizlik yüzünden almanya u21 milli takımını tercih etmiş gurbetçi futbolcu.
  • beşiktaş'in neden almak için girişimlerde bulunmadığını anlamadığım futbolcu. dortmund altyapisindan yetismis, duran toplarda topun basina gecebilen, fizik olarak ustun, ayagi duzgun 22 yasinda topcu. al gitsin, dusunme bile.

    ikinci orta saha transferi olarak cuk oturacak oyuncudur.
  • tolga ciğerciyi türkiyeye getirmeyin bu adamı getirin tolga ciğerci fazla op olmaz o
  • 15/16 sezonu icin fortuna dusseldorf a kiralik olarak gitmis.

    bir de bunun menajeri kesinlikle turkiye'ye gelmeyecek, kariyeri icin kotu bir adim olur diyordu. demek ki almanya ikinci ligi bile kariyeri icin daha iyi diye dusunmus.

    (bkz: kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan)
  • kendisine kart gösteren kadın hakeme futbolda yeriniz yok diyen eleman. almanya da bu olay üstüne kız çocukarının maçında hakemlik yaptırmış arkadaşa.

    kaynak
  • kadın hakem bibiana steinhaus'a yönelik "erkek futbolunda kadınların işi olmadığına" ilişkin sözlerinden dolayı 5 hafta maç oynamama cezası verilen maskülen öküz. gerekçesi, bibiana steinhaus'un 85. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterip bunu oyundan atması. öküzlüğü siki olmasından, erkek tür olmasından dolayı değil, sadece ataerkilliğe bakan bir mal olmasından mütevellit. kendisi türkiye'de futbolcu olsaydı da bu cümleleri atıyorum lale orta için söylemiş olsaydı, yukarıda ki "öküz" betimlemesini kullanmazdım "eğitim sistemimiz kötü, bizim suçumuz, eğitememişiz" filan derdim. bu öküz almanya'da yetişmiş, verilen eğitimi almamış, öküz kalmak için direnmiş. daha "kadın hakeme hakarete 5 maç ceza" başlığını okur okumaz "kesin türk oyuncudur" dedim yaa. bir seferde yanılalım, şaşırtın bizi.

    eleman sonradan üzülmüş, özür dilemiş, kulüpten para cezası almış, gönüllü olarak gidip kızlar liginde maç yönetmiş filan ama adamın alter egosunu nereye koyacağız. alter egosu hala öküz. öfkelendiğinde, sarhoş olduğunda, kendini bir şekilde kaybettiğinde ve saire çıkıp misal "karı gibi gülme lan" diyecek potansiyelde "elinin hamuruyla erkek işine girişme" diyecek potansiyelde, belki de "kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin" diyecek potansiyelde.

    aga akp'ye, tayyib'e, burhan kuzu'ya bile hali hazırda tahammül edebiliyorum, ama bu tip cinsiyetçilere katlanamıyorum. almanya'da hiç mi öğrenmedin bir şey. yazık, türkiye'de olsa önce vekil olur sonra spor bakanı yaparlardı.
hesabın var mı? giriş yap