• alchera toplulugunun yazari ve evimin yakinlarinda bulunan alceha cafe' nin sahibi.. bir roportajinda okuduguma gore de, evinin dizaynina mest oldugum bir sakin.. yakin zamanda yazarlik konusunda kendisinin ogrencilerinden biri olacagim da falimda cikti.. kader kismet tabi..
  • altıncı gün'ün yazarı / cüneyt karadurakla beraber yöneteni
    yurtdışında tiyatro eğitimi almış bir sanat sever ...
  • 2004 yılında tiyatro festivali dahilinde alchera tiyatro tarafından 2 kez sunulmuş savaş isimli oyunun yazar ve yönetmeni.
  • ezel'in senaristlerinden biri.
    digeri icin (bkz: pınar bulut)
  • alnindan öpülesi insan
  • ezel'in iki senaristinden biri olduğu yetmiyormuş gibi bir de komik, şeker bir insanmış*. takip edilesi kişi..
  • dün akşam beyin kanaması geçirmiştir. alman hastanesi'nde yoğun bakım servisinde yatıyormuş. kendisine tez zamanda sıhhat diliyoruz.
  • az önce beyin kanaması geçirdiğini öğrendiğim senarist... umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur... ezel dizisinde yaptıklarıyla o beyinin türk televizyonları için ne kadar önemli olduğunu herkese gösterdi... o beyinden çıkacak başka projelere de bu ülkenin çok ihtiyacı var... tekrar geçmiş olsun...
  • sol frame'de adını görünce kendisine methiyeler düzüldüğünü düşünüp kendim de methiyeler düzmeye hazırlanırken, beyin kanaması geçirdiğini okuyunca beynimden vurulmuşa dönmeme sebep olan senarist.

    ayrıca ezel başlığında dizi hakkında onca olumlu-olumsuz yorum yapılıyorken kendisi bir beyin kanaması geçirdiğinde adına hiçbir şey yazılmış olmaması, hiçbir haber sitesinde bu haberin yapılmamasından kaynaklı olabilir, öteki türlü bilmenin imkânı yoktur.

    kendisine acil şifalar dilediğim insan aynı zamanda. umarım en kısa zamanda iyi haberleri de başlığı altına yazılır.

    edit: iki tane haber sitesi haberini yapmış, tabii bunu öğrenmek için "kerem deren beyin kanaması" diye google'dan aratmak gerekti, yoksa durduk yerde "ulan acaba kerem deren beyin kanaması geçirdi mi ki?" diye google'dan aratmanın manası yok. biri hakkında neden kötü düşünceye kapılıp "...acaba?" diye aratayım ki? haberin linki de budur: http://www.gazeteciler.com/…-gecirdi-news13778.html bu benim bulduğum. ulan insan bi' ntvmsnbc'ye, bi' haberler.com'a filan koyar ne biliyim. ya da haberi edinmiş olan arkadaşlar farklı bir haber sitesi takip ediyor veya televizyondan öğrendiler, ben televizyon izlemiyorum.
  • yazdığı ne bir oyunu ne de diziyi izledim, tanımıyorum kendisini. beyin kanaması geçirmiş, çok riskli bir noktada şu an, acil şifalar diliyorum kendisine. dilerim bir an önce iyileşir.
    her pazartesi sol tarafı coşturan ezel fanatiklerinden de benzer yorumlar beklerdim.
hesabın var mı? giriş yap