• hayatımda gördüğüm en dangalak spikerlerden biri. “hegemonya”yı “hemegonya” diye telaffuz eden bir spiker olmamalı. bu dil sürçmesi de değil bildiğin cehalet.
  • bu aralar dünya kupası ekranı programında sinem ökten ve yusuf kenan çalık ile program yapıyor. gidemediğimiz dünya kupası için "gitsek ne yapardık?" diye bir paralel evren topiği açıp, o paralel evrende milli takımın başına haşortmanlı'yı koymasıyla oldukça rahatsızlık verdi. ben bu aykut kocaman'daki lobiden cidden korkmaya başladım, yahu adamın ne oynattığı futbolda bir olay var ne de şikeyle şampiyon olmak haricinde bir başarısı var, hala adamı bir yerlere getirme çabasındalar. sabah sabah gerildim, ardalı - buraklı - canerli - selçuklu adam milli futbol takımı'nın başında haşortmanlı var. her maç rakibi tutmayan ne olsun.
  • tivibu spor şampiyonlar ligi'ni yayınlarken maç anlatışını çok beğeniyordum. şampiyonlar ligi el değiştirdikten sonra maç anlatımına denk gelmedim ama twitter'dan takip edebildiğim kadarıyla eğlenceli de bir abi. s sport emre gürkaynak'tan sonra kerem gürel'i de kadrosuna katıp tip ortalamasını biraz yükseltmeli bence.
hesabın var mı? giriş yap