• bir keşan turizm firması. yavaş gider, temiz gider.
  • rakip firma için;

    (bkz: keşan gürel)
  • motorlu taşıt kooperatifidir. bir zamanlar sagun bünyesinde çalışırken son zamanlarda gürel ile tekrar ayrılmışlardır.
    meşhur namık kemal tesislerinde mola verir. güleryüz ötesi elemanları vardır. muavinden ziyade şöför çevresinde bir yere konuşlandığınızda yolculuk lokum gibi geçer.
    ayrıca 17 saat lik erzincan-istanbul yolculuğunun ardından askerlik dönüşü sabahın 8 inde yazıhane yönünden değil de otobüslerin arasından dışarı çıkmaya çalışırken yanıma yaklaşıp "abi keşan 09:00 da keşana mı gitçen" diye soran otogar çığırtkanları vardır. 6 aydır erzincandayım nerden anladın diye sorunca abi tanıdık geldin bea cevabı almışlığım da vardır.
  • enez otobusunde her koltugun arkasinda televizyon olmasina yeni yeni alisirken bir de internet baglantisiyla karsilastim. cok ani oldu. aynen devam.
  • yolda stop eden koca otobüsünü içinde yolcular varken vurdurabilen şoförlere sahip otobüs firması. arkalarda oturuyordum, neredeyse ön camdan çıkacaktım. el insaf yahu!
  • köy girişlerinde yolcu indirip bindiren, bir koltuğa iki bilet kesen, bayan yanına bay bileti kesen, ayakta yolcu alan oldukça enteresan bir otobüs firması.
  • sempatik firma. gerçi bu sempatik olma durumu coğrafyayla alakalı muhtemelen ama aynı destinasyonlarda hizmet veren diğer firmalardan daha sempatik oldukları kesin. severim.
  • müzik listesinde ingilizce'nin yanında ispanyolca ve fransızca şarkılar da bulunduran sempatik firma. bu entryi le vent nous porteraeşliğinde giriyorum.

    sene 2018 olmasına rağmen hala aynı koltuğa iki bilet kesme başarısını devam ettiriyorlar :) ama seviyoruz beya.
  • istanbul, ankara ve bursadan; keşan, enez, erikli, yayla sahillerine gitmek isterseniz kullanacağınız otobüs firmasıdır. yıllardır kalitesini hiç bozmamıştır. bunun temelinde otobüslerin şahıslara ait olması yatıyor. otobüsler şahıslara ait olduğundan mütevellit bakımlı ve temizdir. yolda kalmaz. kısa mesafeler çalıştıkları için kaza oranları yok gibi birşeydir. ölümlü kazalarını duymadım.

    2000'in sonlarına kadar filoda mitsubishi safir popülasyonu çokken artık mercedes travego ve tourismolar ağırlıktadır. birkaç tane 2+1 safir var diye biliyorum.

    en önemlisi kaptanından muavinine trakya samimiyetiyle karşı karşıya kalıyorsunuz.
  • pandemi nedeniyle tüm seferleri askıya alınmış firma.

    mayıs 2021'e kadar onlarca otobüsünü keşan ve malkara otogarında dinlenmeye almıştır.
hesabın var mı? giriş yap