• nefis yemek tarifleri bulunabilecek site.

    arada kaynağından yiyoruz oradan biliyorum.

    link editi: www.kevserinmutfagi.com
  • çok farklı ve gurme tarzda yemek bulundurmasa da günlük kullanımda çok yararlı ve kullanışlı bir blog. aynı zamanda tariflerin çoğu bol kalorili. gece girip bakmamakta fayda var.
  • aşure tarifine nohut koymayıp, bulgur kullanan, ayrıca neredeyse malzamenin tamamını birlikte pişirtip yetmezmiş gibi kakao ve çukulata ve de nişasta koydurtan tuhaf tariflerin bulunduğu yemek sitesi.

    fotoğraftaki aşureyi kevserin pişirmediğine eminim. çünkü tarife göre yaparsanız aşurenin rengi fotoğraftaki gibi olmaz. kanmayın, yapmayın...
  • sitenin sahibini site görseli hakkında dönüş yaptım gayet samimi olumlu dönüş yaptı. güzel bir blogdur, lakin ben yemek yapamıyorum evde ceviz olsa un olmuyor, tavuk olsa domates bulunmuyor vb.
  • karnı acıkınca yan odada bulunan kardeşimden gelen linklerin hepsini barındıran site. artık kevser kelimesini gördüğüm anda açmaya bile tenezzül etmeden ''kendin yap ibne'' diye cevaplıyorum. menemenim iyi diye master chef belledi beni at ağızlı.
  • adeta cooking 101 şeklinde kullandığım ve şimdiye kadar denediğim tüm tariflerinin mükemmel lezzette olduğu site. yemeklerin anlatımları kolay, yapılışı pratik. yemek işinden çok da anlamayanlar bile kolaylıkla uygulayıp yapabilirler. iş bilmeyeni usta gösterir öyle güzel tutuyor yemeklerin kıvamları, lezzetleri. örneğin mercimek çorbasını bir kaç farklı siteden tarif bulup yaptım uğraşa uğraşa ama istediğim lezzeti tutturamadım. rastgele araştırırken en kolay mercimek çorbası gibi bi başlıkla bu siteden bulduğum şekilde yaptım ve mükemmel oldu. kendisini hunharca sömürüp tebrikleri toplamaya devam edicem
  • yeni başlayanlara güzel bir temel veren lezzetli yemeklere sahip site. üyelerini çok düşünen bir adet kevser'e sahip kendileri. site sahibinin tatlı-sert üslubunu da trakyalı olmasına bağlıyorum (bkz: trakya kızları). anlaşılamayan kısımların üzerinden tekrar tekrar geçmesi, karışık tarifler için video hazırlaması ve kendisine laf edenlere karşı bile sabırlı olması takdire şayan. bazen yorumlar kısmı youtube'a dönmüyor değil... unutmamak lazım ki o basit gözüken tariflerin altında ne emekler yatıyor.

    bir kaç gündür tüm tariflerine bakıp bunları bir yere arşivlesem diyordum. meğersem yemek tariflerini çıktı/pdf olarak da sunuyorlarmış zaten. bu küçük ayrıntıyla mest ettiler beni. eşine de buradan soğanları doğraması için seferberliğe çağırıyorum. en azından videolarda yalandan bulaşık yıkasa tatmin olacağım, yiyor ama çalışıyor diyeceğim...
  • türkiye'deki en kullanıcı dostu yemek sitesi, üstelik cep telefonu ve tablet uygulaması da var (bkz: tarif küpü). tarifler son derece anlaşılır bir dille hazırlanmış. küçük mutfak notlarına da yer verilmiş ki ben çok kullanışlı buluyorum. düşünenlerin ve yapanların hem aklına hem de ellerine sağlık.
  • en güvenilir yemek tariflerinin bulunduğu site/blog. bazen bir tariften emin olamıyorum, bakıyorum videosu var. bazen aklıma bir şey takılıyor, bakıyorum notlarda aklımdaki soru ayrıntılı olarak yanıtlanmış. ikisi de yoksa yorum olarak soruyorum, anında cevap geliyor. soruyorum; insan bir yemek tarifi sitesinden daha ne ister? kevserinmutfagi.com
  • beyi de kendisi de sözlükçü buna eminim ama nicklerini bulmaya üşeniyorum. neyse bugün pırasalı mücver yaptım tarifiyle. enfes oldu. yalnız biraz atarlı bi abla, o da trakya kızı oluşundan herhalde. bi de eşine aşık, fotilerden belli. ekşisözlük magazin servisi sundu.
hesabın var mı? giriş yap