• eski bir arkadaşın uğraşısı.

    bir arkadaşım var. geçen yıllarda bir kitap çıkarttı bir yayınevinden. mevzusu aşk. artık raflarda bir kitabı olduğu için kendini yazar sanıyor. o ne kötü bir dil, o ne rezalet bir kurgu mantığı. o ne aşağılık arabesk haller aallaam! kusasın gelir.

    bana da okutuyordu arada. ilk okumalarımda hevesi kaçmasın diye olumlu yorumlar yapıyordum ama sonra; kendini öyle bi havaya soktu ki; sanırsın virginia woolf anasını satiym. baktım bu iyice götü havada dolaşıyobigün söyledim bütün gerçekleri yüzüne; böyle de böyle dedim. olgunlaştırmadan pişirme sen bunu, yemek yapma bundun sen bu meyve daha olmamış. ancak turşusu kurulur dedim bunun. acayip bozuldu, bir daha da okutmadı hiçbirşeyini.

    ulen cümlende ne dediğin belli değil; ne dediğin belli cümlelerinde de peşine düşülecek bir mana yok. demişsin bitmiş. eee?
    sürekli aşk üzerine yazıyorsun. ok anladık. e ama senin aşk yaşadığını gören olmadı ki son 50 yıldır. nerenden atıyorsun bu duygusallığı hiç bilmiyorum. aşk şekil değiştirdi, kimlere kimlere uğradı haberin var mı? dünya, alem, aşk sürekli devindi durdu. ama sen hala 16 yaş zevzekliğindesin...

    seks yapamayan kadınlar yazı yazmasın abicim. abaza abaza dolanıyosunuz ortada ama bi asalet, bi herkese vermem; hakedeni arıyorum edebiyatı. insan utanır ya! 80 yaşına geldiniz be!
    adam gibi ver rahatla! bizi de kanser etme edebiyat yapıyorum diye.

    edit: sinirden imla falan, boşküme.
  • ilgili entry'de (bkz: #29943450) bahsettiğim yazarımsı insanın blog'uyla ff'de otisabi ve ahalisinin, acayip dalga geçtiğini görüp, üzülsem mi pişmiş kelle gibi gülmeye devam edip; yoksa sevinsem mi az önce inek şaban dendiği için mel mel bakarak... bilemediğim fenaboş!
    e ama haklılar be kadın!
  • kaynak olarak pucca ve eserlerinin alinabilecegi nadide alan.
  • "siz" kişisinin ve eylem çekimlerinin olmadığı dildir. karşıdaki insan hangi yaş ve konumda olursa olsun "sen" diye hitabeder ve arkasına da "canım" kondururlar.
  • makineye makina denen dil ve edebiyattır.
  • "prenses olabilmem için prens bulmama gerek yok. ben zaten kralın kızıyım."

    gibi aforizmalar barındıran edebiyat türü.
  • tek taş, beş taş ve tabiki bilmem nerden alyans almazsa kesinlikle olmazzzzz.

    kustum
hesabın var mı? giriş yap