• beğenerek takip ettiğim youtuber. izleyici kitlesine ki bunlar genellikle genç kesim olur bilgisayar başında durmayin hareket edin spor yapin diye söyler, videolarinda sigara icmez ve oyun icindeki kendisine küfür edenlere gülerek cevap verir hatta kufur etmeyin arkadaslar kufur etmek size birsey kazandirmaz diyerekte gonulleri kazanmasini bilir.

    yapmis oldugu farkindalik videolari ile hayvan sevgisinide gençlere aşilamaya calisan baris diger youtuberlara örnek olmali.

    buralari okuyorsan baris bir zamanlar bir leona vardi seni delirten o simdi bronzdan cikti sayende. :)
  • kanıtsız kaynaksız iftiralara kurban edilmeye çalışılan youtuber.
  • youtube'da her videosu ayrı bir keyif veren, diğerleri gibi sabahtan akşama kadar video çeken, asosyal bir hayat yaşayan değil de, günlük hayatta çok aktif olup, spor ve türevleri ile ilgilenen, kıbrıslı bir insandır kendisi. youtube kanal ismini barış can diye değiştirmiştir.

    kendisiyle bir gün ranked maçta denk gelmek en büyük isteklerimden biri ayrıca, onun sohbeti yeter
  • kıbrıslı, çoğunlukla league of legends bazlı youtuber.

    kıbrıs'ta tatil yaparken kuzenim vasıtasıyla tanışıp muhabbet etmişliğim vardır. kendisi son derece samimi, komik ve sosyal yaşamı aktif birisi. ne jahrein gibi kendini her konuda bilgi sahibi zannedip aslında sadece fikir sahibi ne de levo gibi sadece oyun odaklı bir yaşamın sebep olduğu asosyal travmalar yaşıyor. zaten bu özellikleriyle başarılı olup, diğer yayıncılar arasından sivriliyor.

    yürüyedur assanım.
  • kendisi bugün losemili cocuklar yararina bağış yayini yapicaktir.

    bu tip sosyal etkinlikler icerisinde olmasi bir cok gencimize örnek olmalidir. butun youtuberlarin baris gibi olmasi dilegiyle.
  • son videosuyla gözlerimi doldurmuş youtuber.
    lolün twitch ve youtube ortamı bu kadar kötüyken kendini bozmamış iyi insan.
  • galiba küfür etmediği için bu eleştiriler. başka neden eleştirilir anlamıyorum.
  • namıdeğer barış abi .bundan 2 saat önce evimizde oturup karşılıklı sohbet etme şansı bulduğum ve hiç bitmesini istemediğim sohbeti hoş bir hataylı abimiz kendisi .hakkında yapılan bazı yorumlardan dolayı ekşi sözlüğe karşı küçük bir kırgınlığı olsada olayları kendi ağzından dinlemeyip ,kendisini tanımayan bir kitlenin atıp tuttuğu,sadece kulaktan dolma bilgilerle hareket ederek ve niyet okumaya çalışarak sadece sitemizin adını kirletmekle kalmayıp şahsım adıma da büyük rahatsızlık vermiştir .amacım insanların hür bir şekilde yazmasına engel olmak değil doğruları siz değerli yazarlarımız ile paylaşmaktır .
  • oyunu küfürsüz ve "oyun" olduğunu bilerek ,aşırı hırstan birilerini kırmadan oynayan iyi youtuber. bunun oyun olduğunu unutmayın arkadaşlar kendinize ve çevrenize zarar veriyorsunuz.
  • yıllardır kendisini youtube üzerinden izlediğim, bazen canlı yayınlarına denk geldiğim bir yayıncı.

    çok güzel şivesi olmakla birlikte, yayınlarında saygıyı elden bırakmayan güzel adamdır kendisi. benden yaşça küçük olmasına rağmen küçüklerine ve dahi büyüklerine saygının ne demek olduğunu defalarca göstermeye çalışan biri olduğunu düşünüyorum.

    önyargılarınızı bir kenara atmanızı tavsiye ederim. hiçbir insan mükemmel değildir, birkaç yanlış kelime yüzünden -ki o sırada izleyiciye açık bir şekilde yayın yapıldığını düşünmüyorum- burada bu adamın gömülmesi de bir o kadar ironik kaçmış. gördükçe üzülüyorum.

    sözlük geleneği gereği kötü eleştirim ise kullanıcı adının çok kötü olduğu düşüncesindeyim, senin gibi birinin daha iyi kullanıcı adı olması gerekirdi barış.

    yayın hayatında başarılarının devamını dilerim. yürüyedur.
hesabın var mı? giriş yap