*

  • an itibarile ufcde lightweight sikletde 23-0-0 lık bir skora sahip avar uyruklu rus dövüşçü.lakabı "the eagle"dır. kendisinin combat sambodan dünya şampiyonluğu vardır. yeni bir fedor emelianenko olmasa da, sambonun üstünlüklerini iyi kullanıyor.kendisine başarılar diliyorum.

    edit: imla
  • ufc 205 te michael jhonson a birinci raundda kaplanın kuyruğunu tutma, tutarsan da asla bırakma lafının ne demek olduğunu öğretmiştir. ikinci raundu heyecan ile bekliyorum

    ikinci raund editi:
    arkadaş, mounted crucifix nedir, side control nedir, arm trap nedir, tek tek hepsinin dersini verdi khabib resmen. raund arasında jhonson a ondan daha çok çalışmalısın diyen antrenörün iyimserliğinden istiyorum ben. üç tane takedown u savundu ama dördüncü çok kötü geldi. çok uzun süredir bir dövüşçüye acıdım. ama jhonson a helal olsun bu kadar dayağa rağmen ayakta haydi üçüncü raund.

    üçüncü raund editi:
    çok kısa sürede bir takedown, ve khabib grounda and pound ile ezdi, kimura ile bitirdi, on saniye daha devam etseydi kolu da kıracaktı gibi. fakat jhonson un kalbini ve dayanıklılığını taktir etmemek mümkün değil.

    bu adama artık bir şampiyonluk maçı yakışır. 24-0 cv si ile kemer maçı yapmamış biri ufc de olmamalı. gardı ıslık çala çala geçiyor adam. karşısına çıkan herkesi de amatör gösteriyor. bu maçta jhonsondan başta üç tane sağlam darbe aldı, hatta ayakları da boşaldı gibi ama yok arkadaş adam yere indiği anda içinden ayı çıkıyor. korkunç bir adam gerçekten.
  • dana white hayatta conor'un karşısına çıkartmaz bu elemanı, maçtan sonra conor'dan geriye pek bir şey kalmayabilir.

    maçtan sonra edit: valla parçaladı adamı.
  • en kısa sürede mcgregor ile maça çıkması lazım. mcgregordan kemeri alabilecek tek kişi olduğunu düşünüyorum. tabi mcgregor kemeri kaybetmemek adına bu maça çok sıcak bakmayabilir.
  • conordan kan alacak kan
  • 24-0 fakat ünvan sahibi değil. büyük maç çıkamıyor/gelmiyor olması kötü fakat bu olayın en büyük sebebi zaten kendisidir.
    tipik sovyet disiplini ile büyümüş, koyu sünni müslüman olmasının da etkisi ile conor mcgregor veya olası bir ufc mensubu kadar arabalar, evler, karılar, şovlar ile ilgilenmeyip sadece işine bakması onu ilgi çeken bir adam yapmıyor haliyle. conor özel üretim rolls royce'u, slim fit baskılı takımları ve güzel karısı ile pozlar verirken khabib metroda veya minderde, şişme mont veya terli antreman kıyafeti, yanında onun gibi güreşci ve sakallı iri herifler ile zaman geçiriyor. şimdi dana white ne yapsın? sana maç versin, sen de kazan. eyvallah da para kazanmak zorunda değil mi bu adamlar? kafanda geleneksel kafkas şapkası ile sen kimin ilgilisi çekeceksin ki yani? spor artık çok değişti khabib. temizler her zaman kaybeder. böyle olmasında emeği geçen herkesin allah belasını versin.
  • ufc 209 da tony ferguson ile eşleşeceği babası tarafından açıklanmıştır. galip gelip connor la maç ayarlanırsa çok enteresan bir maç bizi bekliyor olacak.
  • hap bilgi niteliğindeki bir video incelemesine şuradan ulaşabilirsiniz.
  • habib nurmamedov. zor mu?
  • ufc 209'da tony ferguson ile karşılaşacağı maç öncesi ufc 205'te hacamat ettiği michael johnson maçı az önce youtube'da yayınlandı. herif tam bir canavar. takedown'a izin verdiğin an paket ediyor yerde. sambo, judo, wrestling özellikleri muazzam. kendisini mağlup etmenin tek yolu ayaktayken sağlam birkaç yumruk kombosu gibi duruyor. o da muhtemelen maçın başında gerçekleşmeli. yoksa yer dövüşünde bu adama üstünlük sağlamaya imkan yok. bir şekilde işi yere götürüyor zaten.

    conor'ın şu noktada kendisiyle karşılaşmaya sıcak bakmamasını normal karşılıyorum. ama khabib'i indirebilecek yumruk gücü de bir tek conor'da var gibi duruyor. iki taraf içinde ters ötesi bir eşleşme. khabib ferguson'u yendiği takdirde kağıt üstünde conor'un rakibi olacak. ancak ağustos sonrası bu maçın gerçekleşmesi hayli sürpriz olacaktır. conor gibi bir markayı bu yıl khabib'in karşısına koyacaklarını sanmıyorum.
hesabın var mı? giriş yap