• korkunç.çaresizliğin vücut bulmuş hali.devletin bişey yapacağından tabi ki umudum yok bari hali vakti yerinde olan insanlar yardım eli uzatsa.
  • :( vicdan yok
    :( insanlik yok
    :( huzur yok
    :( can guvenligi ( ozellikle kadinlar ve cocuklarin) yok
    senin milletine sen ne yaptin?
  • korkunç... sözün bittiği yer.
  • kanser hastası bir annenin evladı olarak düşüncelerimi kelimelere dökmek kifayetsiz.. ben belki bu kadınla aynı siyasi, dini yahut yaşam ideallerine sahip değilim ama siyasi dini düşüncesi ne olursa olsun bir hastadan bahsediyoruz ne suç işlemişse işlesin sağlık hakkı engellenemez. bugün cezaevindeki mahkumların suçuna bakılmaksızın tüm tedavileri devlet tarafından karşılanmaktadır .devletimin ne olursa olsun bunu gözardı etmeyeceğini düşünüyorum öyle bir umut işte. geçmiş olsun çok zor bir durum
  • akşam akşam beni gözyaşlarına boğan anne.

    allah sana bu acıları çektirenlere ve onun destekçilerine bin kat fazlasını çektirsin inşallah.

    allah belanızı versin, vicdansızlar.

    https://twitter.com/…ay85/status/801906472317816833
  • öncelikle acil şifalar dilediğim abladır. abla diyorum çünkü videoda benim gibi sert birisine bile sesi dokunmuş bir hanımdır.

    şu sözlükte bildiğim kadarıyla her üç kişiden ya biri doktordur ya da avukat. elimizi çarpsak bu mesleklerden birine geliyor. maaş başlığı altında herkese verip veriştiriyorlar. ben öğrenci adamım elimden bir şey gelmez. bu konu hakkında bağlantı kurup bir şey yapan da çıkmaz mı?

    ablanın tedavi masrafları 17.000 lira imiş. aramızda bunu her ay kazanan cengaverler var. nitekim daha önce de kampanyalar gördük. neden tekrar bir kampanya başlatmıyoruz?

    en azından ilk kur için zaman kaybetmemek adına toplanamaz mı?

    biz de az çok ne verdiyse koysak?

    insanlık maaş bordrosunun üzerindeki sayılar değil kardeşim. insanlık bu anlarda o bordronun üzerindeki rakamın hakkını vermektir.

    sözlük hukukçularını ve doktorları göreve davet ediyorum.

    not: bu arada ayancık sinop'un bir ilçesi. özellikle bu bölgedeki arkadaşların hiç değilse ildeki baroyu sıkıştırması bile yeterli.

    not-2: ablanın ev kirası aylık 900 tl imiş. yazıyla dokuz yüz. bunu ve hatta birkaç aylık kira desteğini hayli hayli toplarız.

    not-3: kanserli ablanın cemaatle ilişkisi olduğunu fark ettim. ha bu değildir ki ona yardım eli uzatılmamalıdır. kadıncağız zaten çökmüş. fetö denen güruha katılmış veya en azından iletişimde bulunmuş çok insan var. en azından anafen diye bir şey var yav, orada bile propagandalara alet olmadan dersini alıp gitmiş çok arkadaşım var benim. adamlar her cumartesi içmeye gidiyor.

    ön yargılı olmayın, karşınızda kanser hastası var.
  • allahım sen gör bu vicdansızllığı, bu adaletsizliği. buna sebep olanları sen kahreyle.
    hadi hukuk bir kişi ya da zümrenin isteği ile askıya alınıyor da, toplum vicdanı nasıl bu kadar körelebiliyor?
  • allah büyük beyler bayanlar.
  • taş kalplere merhamet diliyorum. söylenecek sözler çoktan bitti.
  • o. çocukları, polis memuru dayımı da aynı kafayla ihraç ettiler geçen gün. adamın fetöyle uzaktan yakından tek alakası; üçü de birbirinden zeki ve çalışkan oğullarından en büyüğünün fetö bağlantılı okullardan birinde burslu okumuş olmasıydı. 18 temmuz'da uzaklaştırıldığı görevinden, savunması alınmadan khk ile ihraç edildi. şu çocuğun yaşayacağı travmaya bakar mısınız?
hesabın var mı? giriş yap