• 1.homeseksuel kil
    2.bir takim nedenlerle yanlis target belirlemis kil.
    3.alkollun sebep oldugu bir rahatsizlik.
    (bkz: kil)(bkz: donme) (bkz: donmek)
  • erkeklere mahsus kuyrukl sokumunda donmesı modelı depıyasadadır. kıl doner omurılıgı sarar amelıyatla alınması gereken bı bezeye donushur acaıp hatta en bı tehlıkelı modelı budur nedense dıshılerde rastlanmaz buna dıshıler cılt kanserı rıskını omuzlarına alıp bacaklarıyla ugrashıp durmaya devam ederler
  • eski zamanlarda kullanılan bir işkence araci..
    mahkumun saçları kazınır, ve bu kafaya taze deve boyun derisi geçirilir... hem deri kurur ve kafaya yapışır, bu arada kafayı mengene gibi sıkar, hem de çıkan saçların hepsi kendi dibine batar... 3 günden fazla dayanabilen delirir... (ciddi..) kırgızlar uygularmış...
  • vücudunuzdaki bir kılın tam olarak deriden çıkmayıp içeride uzaması sonucu oluşan hastalığın halk arasındaki adi (tıb: kist thearmoit) ameliyatı çok kolay ama ondan sonrası çok zor. oturmak, kalkmak, yatmak, sıçmak sorun en kolay yol mideyi bozup dışkıyı sıvı halde atmak.
  • kil donmesi arasira boyunda vesaire de yasanir, sokulur igne bisi hacamat edilir cilt kok imha edilir, kurtulur.bir de guzel espridir, misal sevmediginiz bir insan bir muhitte tekrar belirdiginde kullanilir, epey de kahkaha yaratir.ben cem ozer ve suleyman demirel orneginde kullanmis basarili olmustum.umarim bir daha olmam.
  • halk arasinda fistul olarakda adlandirilir kistin uzerine bir iki damla sivi damlatilinca kistin nereye kadar ilerledigi anla$ilir sonra da cerrahi mudahele ile alinir .
  • diz kapağımda meydana gelen olay, az önce azcık sıktım ortamı sarı bişi aktı oradan.. ayrıca sözlükten hatun kaldirmak gibi bir olayı ortadan kaldırdığım entry oldu bir yandan..
  • epilasyon yöntemlerinden bazılarının ısrarla destek olduğu bir tür kılsal hastalıktır. iddia edildiğinin aksine hatun kısmısında da pek tabii ki görülür...
    başarısız kıllardır bu dönüp dönüp dışarıya çıkamayan kıllar. belki de cinsiyet değiştirmek gönüllüsüdür kendileri.. kendi tercihleri deyip döndürülmelidir, döndürülmesine teşvik primleri akıtılmalıdır.
    ayreyiten bulunduğunuz ortama "kıl" diye nitelendirdiğiniz bir insan görünümlünün yeniden gelmesi durumunda, çok daha değişik bir "kıl dönmesi" hadisesi meydana gelir ki, bu durumda "dötümde yüz kez kıl dönseydi de bu kıl herif geri gelmeseydi" gibi serzenişler sarfedilir..
  • askerlikten uzun süre yırtmayı sağlayabilecek, sancılı bir durum.
    oturamazsınız, eğilemezsiniz.... iğrenç bişi.
  • jiletle alınan* yerlerde ve cımbızla yapılan kıl ve tüy operasyonlarında karşılaşabilecek durumdur. kılın deri altından yürümesi**/uzaması*vardır. ayrıca (ara: *kıl* *dön*).
hesabın var mı? giriş yap