• chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu,10 ekim katliamının yıl dönümünde kartal belediyesinde gerici-yobazların organize ettiği bir sempozyumda açılış konuşması yapacak.sempozyumun konusu çok ilginç günümüz islam dünyasında meseleler ve çözüm yolları.açılış konuşmasını yapacak olan ise sözüm ona kendine sosyal demokrat diyen bir partinin genel başkanı,anlaşılan kılıçdaroğlu iktidarın yolu gericilerle ittifaktan geçer düstürunu benimsemiş artık,laikliğin bunca tehdit altında olduğu bir dönemde ve yine , işid radikal dinci faşistlerinin ankara garını kana buladığı bir günde,orada ve o ortamda bulunmakta hiçbir sorun görmüyor.

    edit:sempozyumun düzenleme kurulu, ülke için en uygun siyasi seçeneğin akp-mhp koalisyonu olduğunu söyleyen "milat" gazetesi yazarı mustafa tekin varın gerisini siz düşünün.
  • (bkz: islamcılarla konuşarak oy alacağını sanmak)

    104 insanın katledildiği 10 ekim katliamının yıldönümünde kendi parti üyeleri dururken, onların aileleri duruken çok gerekli "islam dünyasın güncel sorunları". hayır sanki yeni martin luther olacaklar!? aynı lafları "mevlana-hosgoru-dinimiz-baris" sarmalıyla dolu bir 2 saat.
  • evet bununla ilgili güzel bir söz vardı. ülkenin yarısı akp yüzünden ateist oldu chp hala dincilik yaparak oy toplamaya çalışıyor. yazık kere yazık.
  • ''oslomcolorla konoşorok oy olocoğono sonmok''

    napsın lan adam? yok neden mitinge katıldı yok neden bunu yaptı. katılsa da katılmasa da her şeyi ondan biliyorlar. cihangir'de pembe götünüzün üzerinde oturup ''kılıçdaroğlu onu neden yaptı'' diye eleştirmek ne kadar güzel ya. bu sesleneceği kesim ''alevi'ye oy verilmez'' kafasında. oy almayı bırak bari adam kendini tanıtsın. 15 yıldır ülkede inanılmaz şeyler olurken bu kitle hala ''kılıçdaroğlu yürüyen merdivene ters bindi'' kafasında.

    islamcı ile konuşma, kürt ile konuşma, miliyetçi ile konuşma. ne yapacak lan adam? bütün gün atatürk'ten çok atatürkçü kesimi mi eğlendirecek? chp ülkenin en kozmopolit partisi. neredeyse her görüşten insan var. tek tiplik yok. ha siz diyorsanız alsın hep %25 yeter, böyle saçmalayabilirsini fakat adam bu islamcılara da bir şekilde kendini tanıtması lazım. yoksa biz de biiiyoruz o kitlenin kılıçdaroğlu'nu dinledikten sonra birden rönesans aydınlanması yaşamayacağını.
  • (bkz: bıdı bıdı bıdı bıdı)

    kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkacağı sözü dinlemeden eleştiriler, eleştiriler... bir de utanmadan bu sebepten dolayı akp'yi başarılı göstermesinler mi?

    akp'nin başarısının kaynağı her boku eleştiren sizlersiniz. insan bir oturur, edeceği lafı dinler. ne konuşacak kılıçdaroğlu, ne anlatacak orada der, ona göre pozisyon alır.

    anca oturup klavye başından kılıçdaroğlu'na sallayın. aferin.
  • katılsa da oy vermiyorlar katılmasa da...

    bırakın dilediğini yapsın, bir bildiği vardır heralde...sen bunu düşündün chp yönetimi düşünmedi, bir akıllı sensin...
  • yobazlarla konuşacak kadar cesur bir adamın yapacağı eylemdir. dinci yobazlar kadar yobaz olan monşerlerin anlayamayacağı güzel eylemdir. eğer sayın kılıçdaroğlu bu davete icabet etmesiydi, yobazlar, " bak karşımıza çıkacak cesareti yok" diyecekti. hangi sağ parti lideri ağzını açıp tek kelime edebiliyor yanimizda ??

    kılıçdaroğlu 'nu her zaman takdir eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu yaptığını benim diyen adam yapamaz. helal olsun başkan.
  • darbe cidden geriye goturyormus
  • kendisi gerici yobaz bir partiye müdürlük ettiği için haber değeri olmayan şey.
  • çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu bir ülkede, başbakan olma ideasında bulunan bir genel başkanın, günümüz islam dünyasında meseleler ve çözüm yolları üzerine bir konuşma yapmasını yadırgayan insanları bize gösteren olay. yavrum sizler nasıl bir ütopyanın hezeyanına kapılmış gidiyorsunuz? hiç mi çarşıya pazara çıkmazsınız, hiç mi soluklanmak için bir kahvede oturmazsınız? chp, osuruktan teyyare yenikapı ruhu tırıvırısını değil, kuva-i milliye ruhunu barındırır özünde. kuva-i milliye ruhunun harcında islam'ın bulunduğunu inkar eden nesile aşina değilim.
hesabın var mı? giriş yap