• "ulan cidden ben öyle bir şey söyledim mi, söylediysem niye ben hatırlamıyorum" diye düşünürken ağzından böyle bir cevap çıkmış.

    çünkü bu ülkede basın, ne yazmayacağı ve ne söylemeyeceği konusunda özgürdür sadece. eh, bundan mütevellit gelen soruların kafa karıştırması normaldir.
  • beyin yakan değil gayet mantıklı cevap. rte o sırada neredeydi diye soruyor.
    harbi rte neredeydi? var mi sayın devlet büyüğümüzün bir tankın önünde bir görüntüsü. uçağında fıstık mı yiyordu, ne yapıyordu? koskoca ülkeyi facetime mı kurtartı. facetime olmasa ne yapacaktık?
    siz çomarlar o bağırmaktan başka bir espirisi olmayan hitabet gücüne fazla kaptırıyorsunuz kendinizi, fazla coşuyorsunuz, düşünme yeteneğinizi kaybediyorsunuz. bu da sizleri fena halde ikiyüzlü yapıyor. sizlere çomar diyoruz ama çomarlara bile haksızlık ediyoruz.
  • tank getirselerdi ne demek ya. eve sığınacağına sokağa şöyle bir göz atsaydın tankı zaten görürdün.
    bu cevabı mantıklı bulanlara da hayret etmiyor değilim, bu nasıl körü körüne inanmışlıktır. aklınızı kullanmaya hiç mi niyetiniz yok?

    ayrıca bana kemal sunal filmlerini anımsatmış video.
    bkz youtube link
  • şu adamın her söylediğine de mantıklı demeyin be kardeşim. tutturmuşsunuz tayyip nerde tayyip nerde. amk adamin götünde füze patlatmak için darbeye kalkışmışlar siz tayyipi görmedik diyosunuz. adam en azından yurt dışına kaçmamış lan. acaba darbe gecesi kılıçdarı sikleyen kimdi? kılıçdar kimin umrundaydı? hadi tankı mankı siktredin, kılıçdaroğlu o gün ne yaptı? ne tayyip ne kılıçdar.. darbe gecesi bahçeli devlet adamlığını göstermiştir. darbe öncesi dönemde de akşener tayfasına direnerek fetönün yoluna taş koymuştur.
  • kemal bey hayatının esprisini yapmış olabilir.
    getirdiniz de çıkmadı mı?
    agpartinin komedilerine maruz kala kala bana gayet mantıklı gelen açıklamadır.
    ve sayın kılışdar sen tanka çıkmadın milleti de indiremezsin.
    "bir tank, bir tanka bütün ceehaapem"
    (başgan iii. kemal, bosworth demograasi bayrami)
  • ''götümü kurtarın'' diye feysbuktan halkı sokaklara çağırıp,camilerde sela okutup,hocaları yalvartanların var mı tank üzerinde resmi acaba?

    bu suçlardan ileride yargılanacak bunlar.
    çünkü halk devleti değil,devlet halkı korumak için vardır. bu yüzden vergi ödüyoruz.

    senin pis kıçını kurtarmak için değil embesil !
  • komik cevap benim hoşuma gitti açıkçası. * yahu biri de demiş ki kılıçdar o gece kimin umurundaydı? hadi belki diğer darbelere yaşınız yetişmiyor diyelim daha önceden hiç mi belgesel falan izlemediniz? bu tarz bir durumda bütün siyasi partilerin genel başkanları ve beyin takımları askerlerce tutuklanmışlar zamanında. çok komiksiniz gerçekten. tek dertleri cumhurbaşkanı olsaydı neden meclisi bombalasınlardı ki? ya da yine tek dertleri cumhurbaşkanı olsaydı sarayı bombalamaları gerekmez miydi? ya da ya da yine tüm dertleri cumhurbaşkanı olsaydı cumhurbaşkanının tüm yaverleri fetocuyken nasıl oldu da bu şahıs bir suikaste kurban gitmedi? hep cevapsız sorular bunlar. cevaplarını herkes biliyor aslında ama galiba bazıları bilmezden geliyorlar hala. öyle olmak zorunda yoksa işin içinden çıkamazlar.
  • olaya bak lan, sokağa baksaydin tankı görürdün denmiş.
    toplasan 3-5 tane tank var, ikisi köprüde zaten.
    senin iktidar ve siyasi liderlerin, bakanların tankın üstünden inmediler sabaha kadar da geriye bi ana muhalefet başkanı kaldı hesap soracağımız di mi?
    marifet tankın üstüne çıkmak, altına yatmak değil, marifet; o tankları sokağa çıkartan üst akılları, işin siyasi planlayıcılarını, politik yandaşlarını bulup da cezalandırmak.
    hani, kaç siyasetçi var fetö'den içeride?
    amk dallamaları bi de buralarda akıllarınca algı yönetmeye kalkıyorlar,
    sokağa baksan tankı görürdün'müş, he amk, 1500 tane tank vardı her sokak başında.
  • akp'nin tüm bakanları,başbakan ve cumhurbaşkanı tanktan hiç inmediler zaten.
    enişte biraz daha erken söyleseymiş darbe olduğunu,tanklara balans ayarı bile çekerlerdi halbuki.
  • gayet tutarlı bir istek.sanki akp milletvekilleri ve bakanları darbe saatlerinde tişörtlerini afedersiniz tankın egzoz borusuna tıkmak suretiyle tankı etkisiz hale getiriyorlardı.
hesabın var mı? giriş yap