• çok acı gerçek. il göç idaresinin 24 ocak 2020 tarihli verilerine göre kilis nüfusunun %81'i suriyeli.

    https://multeciler.org.tr/…iyedeki-suriyeli-sayisi/

    edit: cümleyi yanlış kurmuş olabilirim bu türk nüfusuna %81 oranında olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • dogrulugu olmayan bilgidir, sayfadaki veriler suriyeli nüfusun türk nüfusuna oranıdır.

    edit: yazdıgım entry yanlış anlaşılmalara sebep olmuş, entrynin saf amacı ilk entrydeki bilginin yanlışlıgını düzeltmek üzerinedir. bir türkiye cumhuriyeti şehrinde türklerin azınlık konuma düşmesini dogru bulmuyorum ve normalleştirmeye çalışmıyorum elbette.
  • her 100 türk'e 81 suriyeli düşen verilerdir.

    başlığı açan belki olayı yanlış anlamış olabilir ama kalkıp bunu türk nüfusuna oranıdır diyerek normalleştirmek ne demek.

    hangi ülke bu oranlarda insanları ülkelerine alır..

    not: izmir'de 147 bin 18 kişi varmış. isteyen gelip izmir'de çok rahat sayım yapıp bu rakamların sahte olduğunu görebilir. sadece kadifekale bu rakamları yakalayacak potansiyelde.
  • hayret kimse sallamamış başlığı. bugün güncel veriler tekrar açıklandı. ağlanacak halimize sus pus olup oturuyoruz ya yazıklar olsun bizlere!!

    güncel veriler~
  • emevi camisinde cumayı kılacağız diye yola çıkanların binlerce türk evladının ölümüne sebep olmasının ardından esad için tek kurşun atmadan ayasofya'da namaz kılma ihtimali yaratan olaydır.

    bu bizim yöneticiler ve seçmenleri bütün bunları hesaplayarak yapan profesyonel bir ihanet şebekesi de olabilir, sadece düpedüz salaklıklarından dolayı da bu duruma sebep olmuş olabilirler. iki ihtimalin hangisi daha kötü bilemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap