• 2003 mayıs ayında gösterime girecek olan (bir aksilik olmassa) başrollerinde uma thurman, warren beatty ve michael madsen'in rol aldığı özlemle beklenen tarantino filmi.

    tarantino , filmi pulp fiction'daki yıldızı uma thurman için yazmış ancak filmin çekimleri thurman'ın hamileliği sebebiyle 2002' nin bahar aylarına kadar ertelenmiş.filmi için tarantino
    "bunun pulp fiction ile alakası yok. bu benim kadın-intikam filmim.bunu thurman için yazdım ve onu bu kılıkta görmek istedim. uma'nın fiziğini bu rolde düşünmek ve yazmak heyecan vericiydi. uzun bacaklar, sarı saçları ile kung-fu yapıp samurai kılıcı kullanması... hem bruce lee'nin game of death filminde giydiği sarı ceketi de giyecek!" şeklinde bir beyanat vermiş.

    filmin konusu ise kısaca şöyle :
    the bride (thurman) takma adıyla tanınan son derece tehlikeli bir kiralık katil, bir görev sırasında ağır şekilde yaralanır ve öldüğü düşünülür.
    ne var ki, ölmemiş fakat 5 yıl boyunca komada kalmıştır. eski gücünü kazandıktan sonra olayın sorumlularından intikam almak için harekete geçer. filmin isminde geçen bill (warren beatty), thurman'ı komaya sokan çetenin başkanının adı.
  • (bkz: film noir)
  • lucy liu ve daryl hannah'nin da birer rolu olan filmde dugun gununde gelini (thurman) komalik eden patron 'bill' rolu david carradine'a verilmis durumda.
  • daha gösterime girmeden "allah uma thurman ninja olmuş" edasi ile koltuk tepelerine çikartan, iple çekilen bir film... filmde samuel jackson'un da bir rtolü olmasi "tarantino takimi topluyor" fikrini akla getirir... filmde herkesin bir takma adi olduğunu da belirtelim...
  • bugun teaseri yayinlanan tarantino filmi. bol katana, bol aksiyon... ve teaserdaki bagaj sahnesini de dikkate alirsak pure tarantino.
  • ilk fragman itibariyle soyleyebiliriz ki; evet kopacagiz.
  • filmin konusu bana steven seagal' in bir filmini hatirlatti. ondada oyle bilmem kac sene komada yattiktan sonra yataktan kalkip super aikido hareketleriyle milleti dagitmisti.
  • katana(pulp fiction'da da kullanmıştı tarantinocan bu samuray kılıcını) hastalarını bir nebze olsun tatmin edebilecek görüntülere sahip trailer'ı yayınlandı. içinde gizemli karate ustası bile mevcut. belli ki tarantino izlediği 3963 tane* karate filmini bir güzel harmanlamış. sabırla bekliyoruz filmi ne diyelim.
  • gordugum en saglam kilic ve yakin dovus sahnelerinden bazilari bu filmde ... sanirim crying freeman kadar saglam olacak ...
  • "agiz sulari akitacaga benziyor" --new york times
hesabın var mı? giriş yap