• icinde ya da uzerinde (bkz: kil) olan (bkz: gogus).. (bkz: killi toprak)
  • ogunmek icin baska bir seyleri olmayan erkeklerin uydurduklari bir hurafe.
    cumle icinde ornek:
    asla killi gogsumle ogunmedim zaten yok ta.
  • bir arkadas vardi o kadar killiydi ki ona general derdik (omuzlarin ustunde apolet olayi)
  • boyle gogusteki killari aldirinca aciyip acimadigini veya aldirinca tekrar cikip cikmayacagini merak ederim.aldirirsiniz biri gorur ''ne i$ lan'' falan der.olmaz yaki$maz delikanli adama icaabinda..
    (bkz: koku sende nasilsa)
  • sivrisineklere karşı vücudun kısmi sigortası.
  • oldugu gibi muhafaza edilmesi gereken gogus modelidir...

    simdi boyle diyenler yarin bi gun allah korusun killari aldirinca cillop gogus diye de kafa bulurlar... totroslar sizi
  • "parayla ve sohretle nasil mala vurulur?" konulu sempozyumun bu yil ki onur konugu kenan dogulu'nun aciklamalariyla artik istenen birsey mi oldu ne?
    ultrametroseksüel erkeğimiz kenan bey "gogus killarini gostermekten korkmayiniz" demis yaptigi konusmasinda.kendisi korkmuyor olsa gerek bunu yapmaktan.eh insanda kil yerine tuy olunca gosterebiliyor demek ki...
    kenan bey'e sunlari sormak istiyorum buradan sozluk araciligiyla.bu arada sozluge de tesekkur ediyorum bu sansi bana tanidigi icin.bir de bu kalbi kadar beyaz sayfayi bana ayirdigi icin... *
    biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir! kendisi acaba daha milli olamamiskene onunde bir suru fantazi dururken, bir manita bulsa ilk yapacagi fantazinin manitaya killarinin arasinda gun isigi gormeyen meme ucunu yalatabilmek (ki mesakkatli bir arama sonucunda olur bu) oldugunu dusundu mu hic?
    ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ergenlik caginda herkes atletle top oynarken sirf arkadaslari kendisini uzayli sanmasin diye t-shirtle top oynamak zorunda kaldi mi?
    uuuuuuuuc!!! kendisi acaba hic bogulma tehlikesi gecirdi mi? bu bogulma tehlikesine denize girince suyu cekip agirlasmasi neden oldu mu?
    doooooooort!!! kendisi hic mahalle berberlerine (icerde kral fm calan ve kapisinda "burada amerikan trasi yapilmaz" yazan) gidip, sacini kesen ustanin "abi bu killari makineyle alim mi?bi suru musteri aldiriyo bunu.valla guzel durur!" sorusuna daha yanit bile veremeden adamin zaril zurul killara girismesinin ardindan boynunda yukari dogru birakilmis bir kakulle gezmisligi var midir hic?
    lutfen kendisi millete fetva vermeden once bu sorulari yanitlasin.
  • bazı erkeklere çok yakışır kıllı göğüs. zaten karizmatik olanlarına biraz daha karizma katar, pek bi seksi olurlar.
  • kadinlarda olmasi son derece itici gogus modeli
hesabın var mı? giriş yap