• daha çok vahşet, daha çok silah, daha çok eğlence sloganıyla tanıtılan kf devamı. bu sene sonu ya da gelecek sene ortası gelebilir. parmakların tetikte olmasında fayda var.
  • ps4'te oynaması oldukça zevkli olacak kesinlikle. ilkinde haftalarını yemiş biri olarak, yeni nesil konsollara ilaç gibi gelecek oyundur.
  • 21 nisan'da early access'i başlayacak, 16 nisan'da ise closed beta'sı bitiyor. bir kaç gün sabredemeyecekler torrent sitelerine sızan betayı indirip oynayabilir.
  • yeni reload sistemiyle beni benden alan oyundur
  • altı kişiye kadar co-op desteği veren zombi temalı fps aksiyon oyun,
    game play.
  • ilk oyuna göre her anlamda gelişmiş zombi tokatlama oyunu. yeni left 4 dead bekleyen ama ufukta duman göremeyenler için müjdeli haber; oyun muazzam. ilk oyuna göre hemen her açıdan daha güzel. early access'te olmasına rağmen sorunsuz, pırıl pırıl.
  • bi kac saat once aldigim oyundur. yaklasik 3 saat falan oynadim ve sunu soylemeliyim ki bu oyun dunyanin en iyi co-op oyunudur. serinin ilk oyununu da zaten cok sevmistim, tripwire (uretici sirket) bu isi harbiden biliyor ve yapiyor yani.
  • 28 dakika oynadıktan sonra refund istediğim oyun. ben en azından left 4 dead serisi gibi bir şey bekliyordum. 6 kişi bir alanda bekleyip zombilere ateş ediyor. neresi zevkli anlayabilmiş değilim. haritalar desen sadece 4 tane. kısacası 40 liraya yazık oldu.
  • şahsi fikrimce ilk oyuna göre daha güzel olmuş oyundur.

    -perk'lerin level sayısı arttırılmış ve 5 level'da bir talent adı altında açılan bonus özellikler eklenmiş.

    -oyun sırasındaki trade sayfası daha düzenli hale getirilmiş ve açıklayıcı olmuş.

    -müzikler gaz.

    -gore'un dibine vurulmuş.

    -haritalardaki ışık kaynakları yok edilebilir şekilde. siren'lar yüzünden hali hazırda karanlık olan atmosfer daha da kararıyor. gece görüş ve el feneri var ama pilleri bitince bir süre kullanılamıyor.

    -zorluk biraz daha arttırılmış gibi.

    -karakterlerin giysi renkleri değiştirilebilir ve gözlük, şapka vs. gibi aksesuarlar eklenebilir durumda. kozmetik sevenler için iyi bir gelişme.

    yeni güncellemeler sayesinde ilk oyuna göre eksik kalan demo ve pyro perkleri, yeni haritalar ve karakterler eklendi. oyun iyice oturunca muhtemelen eski oyundaki gibi tematik (noel, cadılar bayramı vs.) haritalar da zamanla eklenir.
  • başarılı bulduğum eşli fps türü zombi temalı oyun
    serinin ilk oyununu ölçü alarak konuşmam gerekirse grafikler oldukça geliştirilmiş ve oyun mekanikleri oldukça doyurucu.
    aynı şekilde serverlar konusunda hiçbir sıkıntı yok; türk odaları vesaire, ping değerleri çok iyi.
    ek olarak serinin ilk oyununu severek oynayan herhangi biri, büyük olasılıkla bu oyuna bayılacaktır.
    net; gayet iyi ve başarılı olmuş.
hesabın var mı? giriş yap