• arnold schwarzenegger'li yeni bir komedi aksiyon filmi. fragmanı dün yayınlanmış, görsel efektler ilkel duruyor ama komedi aksiyon olduğu için bilerek özenilmemiş olabilir.

    fragman
  • sinema gösterimi başlamadan internete düşen filmlerden biri.
    böyle olaylara üzüldüğümü itiraf etmeliyim.
  • tam olarak amacını yerine getiren filmdir. daha önce oynadığı ciddi roller, yaşı ve koskoca eyaletin valiliğini yapmasından, arnold deyince insan daha büyük bütçeli kaliteli efektleri olan bir film bekliyor haliyle. gel gör ki terminator gibi gişede her türlü gideri olan bir projeden başka büyük bütçeli aksiyonda rol verilecek kadar önemli isim değil şu an sinema piyasasında. killing gunther'ın ciddiye alınmak gibi bir derdi yok, absürd komedi unsurlarını yerinde kullanan ve belli bir kitleye hitap eden beni yer yer ciddi olarak güldürmüş bir yapım. zaten bu tür bir absürt komediden 7-8 imdb puanı beklemek hayalden öteye gidemez. son terminator filmi genisys'ten daha fazla eğlendiğimi de itiraf edeyim.
  • beklentinizi duzgun tutarsaniz film gayet iyi. yok arnold var cossun kacsin diye beklersiniz film o olmaz. gayet yerinde surukleyici ve tadinda bir film olmus. al cerezini izle.

    ustelik arnold dedeyi uzun suredir bu kadar roluyle butunlesmis gormeniz de cabasi olacaktir.
  • 2017 yapımı, akıcı, seyirlik bir aksiyon/komedi filmidir. bazı sahnelerinde kahkaha atarak izledim. seyirciye ciddi anlamda keyifli bir 93 dakika yaşatıyor.

    yalnız buna bir arnold schwarzenegger filmi demek ne kadar doğru bilemiyorum. esasen arnold'un çok küçük bir rolü var. tek şikayetim budur.
  • bomboş bir film. ne doğru düzgün komedisi var ne de aksiyonu ; doğal olarak eğlendirmiyor. arnold için izleyenler ise hayal kırıklığı yaşayacaklardır çünkü 10 dakika rolü yok.
hesabın var mı? giriş yap