kilo vermek için gerekli motivasyon kaynağı
-
açık sözlü arkadaşlardır. son bir haftada görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi "kilona dikkat et, dana gibi olmuşsun" diyerek diyete başlamam için gerekli motivasyonu sağlamış bulunmaktadır.
-
ben kadın fitnessçılara bakıyorum. "ulan bu östrojen küpü derisini bu kadar incelttiyse ben definisyonun dibine vururum" diyorum, işe yarıyor.
-
annem buzdolabının kapağına en şişman olduğu zamanlarda çekilmiş bir fotografını magnetlemişti. sonra üstü başka başka magnetlerle kaplandı işte. kaplamasaydı motivasyon olabilirdi oysa.
-
yeni spor ayakkabıları ve yeni spor kıyafetleri.
-
alın size motivasyon kaynağı.
http://www.youtube.com/watch?v=efyrzaewjz8 -
karşı cinsten hoşlandığınız, aşık olduğunuz veya hangi haltsa işte ondan hissettiğiniz kişi. motivasyonu o sağlar. der ki "maşallahın var hamdi"; hamdi yemeden içmeden kesilir. ya da der ki "süleyman kurumuş kalmışsın yaae"; süleyman ağzına yolda bulduğu ayakkabıyı bile sokar hale gelir. öyle işte.
-
bayanlar için arkadaşlarının hamile misin sorusunu sık sık tekrarlamasıdır. ötesi yok.
-
sağlık bakanımıza göre: (bkz: obezlere şişko denilsin)
-
-
hayatınızda ilk defa tartı göstergesinde 76 sayısını gördüğünüz günün ertesi, aynı göstergede 77 sayısını görmek...