• dun isten ciktigimda tekrar farkettigim oran.

    yol ustunde bir cok farkli billboardda kendisinin gorselleri farkli sloganlarla yer aliyor. bazilarinda size sag profilden bazilarinda sol profilden bakarken bazilarinda direkt bakiyor.

    biraz ilerliyorsunuz, su metronun acilisi, bu binanin kapanisi gibi bir afisle size tekrar gulumsuyor.

    biraz ilerliyorsunuz, su kongrenin acilisi, bu kongrenin kapanisi kendisinin himayelerinde diye yine size bakiyor.

    kilometrekare basinda 18-19 erdogan sizi selamliyor.

    henuz secim zamaninda olmamamiza ragmen kafanizi cevirdiginiz yerlerin cogunda kendisiyle selamlasabiliyorsunuz.

    eger gorsel degil metinlerle daha hasir nesirseniz, su belediye baskani tesekkur eder, bu muhtar kendisine soyle ayilir bayilir temali daha ucuz afislerle edebiyat dunyaniza renk katiyor.

    ben gorselden de metinden de cok hoslanmam dinlemeyi severim diyorsaniz, radyoda iki kanaldan birinde kendisi size sesleniyor. bazi durumlarda telefonunuzu arayip bir seyler soyledigi de oluyor ama o cok sık olmuyor. yine de hayirli, cok arayi acmiyor.

    kendisiyle 1 kilometrelik bir mesafede gorsel, metinsel, ses vasitasiyla mutlaka 20’den fazla kere karsilasabiliyorsunuz.

    asla ve asla kendisini ozleyemiyoruz. ama yurtdisina ciktigimda kendisiyle cok az karsilasiyorum. ıstirhamim yurtdisi pulu oderken bize pul yerine sag, sol ve onden cekilmis birkac vesikaliginin verilmesi. bunlari cuzdanimiza koyarak yurtdisi seyahetlerimizde 10-15 dakikada bir acip ozlemimizi giderebiliriz. kalan surelerde de turkiye’de ne olup bitiyor diye actigimiz haber sitelerindeki ses ve goruntu kayitlariyla idare edebiliriz.

    yillarin aliskanligi var, bizim kendisinden mahrum birakilmamamizi ve onerdigim uygulamanin ivedi sekilde hayata gecirilmesini yetkililerden arz ediyorum.
  • sokakta hadi neyse de eviniz de televizyon izleniyorsa illa ki her gün sesini-adını duyarsınız. size herkesten daha yakındır.
hesabın var mı? giriş yap