• amerikada miamide takılan bir sokak dovuscusu.

    http://www.metacafe.com/tags/1/kimbo/
  • insan azmanı zenci bir sokak dövüşçüsü. evlerin arkabahçelerinde adam dövdüğü vidyolarla internette meşhur olmuştur. yada olmamıştır bilemiycem.
  • (bkz: kimbo)
  • asıl adı kevin ferguson olan 1976 doğumlu sokak dövüşcüsü. kendi açıklamasına göre 11 yaşından beri sokaklarda dövüşmekteymiş. insan azmanı olması bir yana, rakibine vurduğunda çıkan kemik sesi ve en fazla 2-3 dakikada yaptığı knockoutlar, insanı oturduğu yerde bile ürkütüp, ne kadar sert yumruklara sahip olduğunu göstermekte. kendisi ayrıca milf hunter productionsda bodyguardlık yapmaktaymış. ilginç.

    "bilinen" sekiz dövüşünden yedisini rakipte kalıcı hasar bırakarak kazandı, ancak sean gannon isimli polise on dakikalık kıran kırana mücadele sonrasında mağlup oldu. (sean gannon bu dövüş sonrasında ufc ile anlaşma yaptı, o derece bir dövüştü yani)

    dövüşlerinin internetde popülerlik kazanmasından sonra, ray mercer isimli eski boksörün -ki vakti zamanında evander holyfield, lennox lewis gibi isimleri yenmiş- kimbo hakkında; "onu yenmem için bir çift eldiven ve ring yeterli. ama sokakta karşısına çıkabileceğimi sanmıyorum" şeklinde bir açıklama yapması, ve kimbonun, birazda çevresinden gelen gazla birlikte "tamam arkadaş, madem öyle diyosun, hodri meydan" cevabından sonra, paranın kokusunu alan medya ve menajerler bu ikiliyi ufc açılış sezonunda ringde bir araya getirip, 23 haziran 2007 tarihinde las vegasda yapılacak olan ve kazananın $75.000+$10.000 knockout ödülü sahibi olacağı dövüş öncesi nabız yokladılar.

    umarım ray mercer dövüşü kazanır da, hızını alamayan kimbo amca hepimizi sıra dayağına çekmeye kalkışmaz.
  • 1.88 civarı boya sahip insan azmanı zenci sokak dövüşçüsü. şimdilik pek az dövüşü kayıtlıdır, yakında meşhur olmasıyla birlikte edeceği kavga sayısı paralel olarak artacaktır. t-şörtleri falan basılır büyük ihtimal.
  • ray mercer'i darbe almadan, kısa bir mücadele sonrası technical knockout ile yenmiş, kendini ispatlamış ve $85.000'i cukkalamış adam. saygılar abi.
  • 23 eylul 2007'de efsanevi dovuscu david tank abbott ile karsilasacaktir.

    ongorulen edit: siz okudugunuzda karsilasmis da olabilir, editi duzenleriz artik.
    edit 2: dovus 12 ekim'e alinmis
    edit 3:
    "citing an inability to recover from the loss of a "major" investor who "decided to pull out at the last moment," martinez expressed regret for having to cancel the card, which was to be headlined on pay-per-view with a fight between david "tank" abbott and kevin "kimbo slice" ferguson.

    earlier this week, rumors circulated that the card was going to be postponed. according to the new jersey state athletic control board, the deadline to secure pay-per-view lapsed on monday and the investor, claiming personal issues with family, failed to deliver the money.

    cffc attempted to salvage the card by having it streamed live on the internet, but when the investor again failed to provide the funds by thursday, the promoters decided they had no choice but to call off the card, said njsacb's nick lembo. "

    yani diyor ki finansal nedenlerden dolayi dovus iptal edilmistir. http://www.sherdog.com/
  • dokuzuncu nesil yazar adayı.
  • en sonunda beklenen tank abbott karsilasmasini 16 subatta gerceklestirecek olan, gecenlerde jimmy kimmel show'a dahi cikmis dovuscu. ray mercer dovusu acikcasi adaletsizdi, zira mercer yasi basini almisti. eski performansindan ise eser yoktu, para icin yaptigi belliydi. bas rutten gibi buyuklerle calismak ona birseyler kazandirmis mi gorecegiz ama bana biraz internet fenomeni olarak gucu abartildigini savunuyorum. simdiye kadar hakiki dovuscu diyebilecegimiz kimse yoktu ki tank abbott bile otuzun bayagi uzerinde.
  • tank abboot la yaptigi maci ilk bastaki sert oyunuyla perisan ederken tank abbott'in ne kadar yaslanmis oldugunu bizlere gostermis yeni yetme iri insan. bakalim kac mac daha amatorler ve yasli dovusculeri bir bir indirip fason efsane olmaya devam edecek. kendisinin brock lesnar ile karsilasmasini salik veriyoruz.

    http://mmafightvideos.blogspot.com/…t-video_16.html
hesabın var mı? giriş yap