*

  • ön edit: piyasaya sürüldü.

    daha piyasaya sürülmemiş ama yakın zamanda piyasa sürülmesi beklenen amazon'un en popüler e-okuyucularından paperwhite'nın yeni versiyonu. hiçbir zaman kutularının üzerine bu model ikinci bu model üçüncü yazmasalarda model yenileniyor. paperwhite 2 ve paperwhite 3 arasında fark fazla olmadığı için yeni çıkacak bu paperwhite 4 modelinde fazla fark olmasını bekliyorum.

    ayrıca türkiye'ye girmesi beklenen amazon kindle paperwhite 4 ile girerse belki piyasamızda güçlü olmak adına biraz ucuza satabilir, belki faydasını bu yönden görebiliriz.

    edit: kindle ve kobo hakkında bilgi edinmek isterseniz: (bkz: #78624258)
  • bu ayın 17 sinde açıklanması beklenen yeni kindle modeli. bir ay önce paperwhite 3 alan şahsımı hem üzmüş hem de sevindirmiştir.

    kaynak
  • tanıtılmış ve ön siparişe çıkmış başarılı e-kitap okuyucu. fiyatı da makul.
  • bir de amazon türkiye ebooklarını satarsa tadından yenmeyecek alet. aslına bakılırsa canavar gibi çalışan mevcut paperwhite 3 (7. nesil) makinamdan yükseltme yapmam için makul bir artısı görünmüyor. su geçirmezlik ve depolama alanın büyük olması... (bkz: bilemiyorum altan)
  • on siparis verdigim yeni nesil kindle.
  • amazon.com.tr'ye halen gelmemiş ürün. keşke gelse direkt alırdım ama bu gidişle paperwhite 3 almak zorunda kalacağım. amazon.com'dan taksitle alışveriş yapılabiliyor mu? bilgisi olan yeşillendirebilir mi?
  • amazon türkiye'nin satmadığı yeni kindle.

    bir şirket kendi ürününü neden satmaz?
  • almanya mediamarkt'tan 120 euro'ya aldığım elektronik kitap okuma şeysi. 10 euro da vergi iadesi alınca totalde 110 euro'ya gelmiş oldu. ilk defa kindle kullanmaya başladım ve şimdilik sevdim, ilerde ne olur bilemem.

    bu arada 7500 civarında türkçe kitabın olduğu bir epub arşivi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. calibre uygulaması üzerinden kindle'ınıza göndererek rahatlıkla kullanabilirsiniz. uygun formata program kendisi otomatik çeviriyor. program üzerinden pdf de gönderebilirsiniz. birkaç pdf test ettim gayet güzel bir şekilde okunuyor.

    https://yadi.sk/… [epub]/derecelendirilmiş kitaplar

    kindle ya da calibre kullanımı hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.
  • yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok güzel. gerçek kağıt gibi okuması kolay ve göz yormuyor.
  • önceki paperwhite modelinden farkları bluetooth, su geçirmezlik ve audible books olmuş. ekran çözünürlüğü değişmemiş ve sanki bu yeni model diğerine nazaran biraz daha incelmiş.
hesabın var mı? giriş yap