• bu aralar futbolcularda ve bazen diğer sporcularda * * sıklıkla görüp merak ettiğim bantların adıymış. elastic therapeutic tape diye de geçiyor.

    tam olarak bu

    kasları ve eklemleri baskıya karşı korumaya yardımcı olan elastik bantlar.
  • ıcerigindeki yapiskan kisimlarindaki ozel icerik asya'dan temin ediliyor. su aralar feci ragbet gorur durumda spor camiasi icerisinde. dogrusunu soylemek gerekirsek biraz da psikolojik olarak insani iyi hissettiriyor.
  • hayatında eline raket almamış babamın kolunda tendon kayması olduğu için kullandığımız bant. nasıl takıldığınında çok önemi varmış. rivayete göre doktorlar bu bantı takmak için 3 gün seminere katılıp öyle öğreniyorlarmış.
  • aynı zamanda fizik tedavi seanslarına ek olarak kullandırılan bant. uzun süreli kullanımda yapıştırıcısı alerji yapabilir. en azından bende yapmıştı. yerinde durmayan diz kapağımı olması gereken yerde tutmak için bacak boydan boya bantlanmıştı . mavili morlu dolanıyordum ortalıkta .
  • bir kaç gündür kolumda morlu siyahlı kino tape ile kübik akım öncüsü gibi dolaşıyorum, adeta çocukken yara olmayan yerlerime yara bandı yapıştırdığım günlere döndüm, her sorana henüz delirmedim elbet mumyaya benzer bu halimin bir amacı varı anlatma çabam da yanında eşantiyon. işe yaramasını umut ediyorum.
  • ilk kullanım itibariyle dağlar kadar fark hissettiren bant.
  • yaptığım hanım kızlara uygun olmayan sporlardan dolayı sıkça ziyaret ettiğim fizyoterapistimin uygulamasıyla tanıştığım, tamemen mekanik tedavi şekli. yani bantlar ilaçlı falan değil.

    dün el bileğime evde uyguladığım ve anında rahatlatan videoyu yolluyorum. tabiki youtube'dan kinesiology tape uygulamak ne kadar doğru bilmiyorum ama o bile işe yaradı.

    aha burda
  • kanıtlanan bir etkisi yoktur. ama placebo veya değil olumlu etki yaptığı gözlemlenmiştir. bir de çeşitli desenleri vs olduğu için sanırım insana ekstradan iyi hissettiriyor hani böyle ten rengi bir atel takıp babanne gibi hissetmektense mavili morlu bantlar kullanmak daha işe yarıyormuş gibi geliyor.
    dünyada oldukça popüler özellikle olimpiyatlardan aşinayız kendilerine. bantın kendi içinde bir esneme uzama durumu var ve şikayete göre belli yerleri gererek belli yerleri de normal boyunda bırakarak yapıştırılıyor. yapışan kısmı bir parça ısıtabiliyor. ama bantta ısıtmaya özel yada tedavi edici herhangi bir kimyasal yok tamamen kinetik üzerine kurulmuş bir mantığı var.
  • nükseden plantar fasciitisim için, 3 gündür kullandığım ve memnun kaldığım bant.

    ayağımın üstüne basamazken, şu anda gayet rahat ve acısız yürüyebiliyorum. tek yan etkisi, yapışkanının cildime alerji yapması oldu. bandın altında kalan yerler, minik minik su topladı. hassas ciltlilerin uzun süre kullanmamaları daha iyi sanırım.

    sene olmuş 2017 ama eczanelerde bulmak oldukça zor. kaç yere sordum, ilk defa duyanlar vardı içlerinde. internetten temin etmek daha kolay ve daha ucuz.
hesabın var mı? giriş yap