• işletim sistemi şeklinde bir rpg oyunu. çok ilginç bir şey. ilgimi çekti.

    http://trib.al/ekvctfr
  • yeni nesil oyunlara bir türlü alışamayan old school gamerlar için keşfedilmeyi bekleyen bir hazine olmuş bu oyun. konsept olarak hakkaten yaratıcı ve orjinal bişey yapmış adamlar, inanılmaz tatlı olmuş. o çok özlediğimiz eski rpg'lere benzeyen bir oyun yapmayı da başarmışlar. üstelik hayvan gibi detay kasmadan, sade, basit ve anlaşılır ama bir o kadar da çeşitlilik katarak. oynayın, oynattırın efenim, bu tarz indie oyun üreticisi adamlara destek olmak lazım.

    şu an steam'de summer sale'de %50 indirimle 9 lira, sonuna kadar hak ediyor parasını.
  • basit grafikli oyunları seven ve görsel rpg yerine -tam text-based olmasa da- metinsel rpg tercih eden oyuncular için güzel bir atıştırmalık olabilecek oyun. bayadır böyle basit bir rpg oyunu arıyordum, steam'de indirimde görünce kaçırmadım.
    arayüzünü de işletim sistemi tarzında yapmaları oyuna güzel bir özgünlük katmış.
  • oyunu kolay yoldan bitirmek istiyosanız ki speedrun yapanlar genelde bu yolu seçiyor; mage classını seçin ve burn 5 olana kadar o skille basın, statları intelligent basın ki mana artsın sonra control mind seçin ki büyülerin mana maliyeti düşsün sonra teleport alın ki travel yapmaktan kaçınıp ilerleyebilin. shoplardan bütün mana potionları alın. böyle yaparsanız oyun kesin biter.

    soldan sağa doğru sky eater denen gölge yaratık geliyor 9999 canlı bişey ondan dolayı sağa doğru yavaş yavaş level atlayarak gitmeniz lazım. eğer ölürseniz giydiğiniz bir itemi sonraki oyununuzda kullanabilirsiniz ayrıca gem'ler var ölünce levelinize göre gem geliyor bunları başlangıç itemlerini açmak için kullanabilirsiniz. oyunun haritasında monolithler var bunları altın itemleri adak adıyarak açabilirsiniz ayrıca "crescent potion" veriyor bu adaklar. "crescent potion" skill puanı artırıyor. 3 monolith açılınca portal açılıyor. ayrıca 3 tane de yakmanız gereken konum var bunlar haritada gözüküyor. bu yakılması gereken ateşlerin başında gardiyanlar var 500 canlı falan. hepsini yakınca kralın kalesi açılıyor içeride bir gardiyan bir de kral var öldürünce kral sizi test etmiş oluyor ve portal açıp sky eaterin kalbine ışınlıyor. burda sky eateri yeniyosunuz. oyunda çoklu son mevcut. kötü sonlardan biri olan sky eater öldürüp ölebilirsiniz. iyi olanın nasıl yapıldığını bilmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap