• 5 litresi 1,30 lira olan sudur. ben canlısını bir kez gördüm onunda yarısı yere dökülmüştü. kipa ekspreslerde yakalaması güç sudur. ayrıca birleşik okursanız bir japon ismi olarak da fena olmaz.
  • üzerinde kocaman gölcük yazan şişelere sahip sudur.
  • eğer raflarda kalmadı ise reyon görevlilerinden istediğiniz takdirde getirilir.

    şuna benzer. http://www.subilgi.com/…=108&b=12 x 500ml&y=kipa su
  • gıda güvenliği hareketi'ne göre türkiye'deki en temiz 10. su. listeye göre erikli, sırma, damak gibi sular da son sıralarda.

    [http://www.medyafaresi.com/…u23jpg.jpg?v=1453995238 http://www.medyafaresi.com/…u23jpg.jpg?v=1453995238]
  • su raporlarında sürekli ilk 10'a giren sudur, biraz pahalı da olsa kesinlikle alınasıdır. arada 19 luk damacanaları indirime giriyor, onlar da alınabilir.
  • tadı enfes su'dur. sırf bu suyu almak için 40km git gel yapıp arabanın bagajını .5 lik petler ile dolduruyorum. sağlık acısından da ilk 10 da olması bir güzellik. (aynı listede erikli 60. siralarda). sanıyorum minerali bol olduğu için tadı böyle.
  • suyun iletkenliğinin tada etki etmesi başlığında da bahsettiğim, 15,64 mikrosiemens değerinde iletkenliğe sahip olan su. bu kadar düşük bir iletkenlik değerinde başka bir su bulamazsınız, iletkinlikle suyun lezzeti ters orantılı olduğundan dolayı lokum gibi, cillop gibi bir sudur, kana kana içirtir insanı.

    kipa'nın migros'a satılmasından sonra satışının durdurulacağına dair söylentiler yayılmakta, yukarıda da bu konudan bahsedilmiş. inşallah böyle bir durum olmaz derken, dün aldığım şişedeki üretim tarihi içimi ferahlattı. 3 ekim'de üretildiği yazıyordu demekki henüz satışı durdurulmamış.

    damla, nestle gibi çöp, erikli gibi onlar kadar kötü olmasa da gereksiz pahalı, pınar gibi kaynağı ve tadı süper ama markasında hayır olmayan sular yerine tercih edilebilecek bir sudur. 0,5'luğunu 35, 1,5'luğunu 60 kuruşa temin edebiliyorsunuz. 5 litreliği de yanılmıyorsam 1,70 gibi bir etikete sahipti.
  • üretim tedarikçisi gürpınar su olup kaynağı kocaeli gölcük'tedir.
  • şokta gürpınar satılırken bağımlısı olup kipa suya ara vermiştim. meğer ikisi de aynı su imiş. tatlımtırak şekerli gibi bir su. bağımlılık yapıyor. bugün nette dolaşırken gürpınar suyun en kalitesiz sulardan biri olduğu yazılmış. dolaylı olarak kipa su da öyle. ama kipa su ilginç bir şekilde daha kaliteli çıkmış. bu arada pınar gibi baba markalar numune vermemiş. neyse ben bir haltı beğeniyorsam kanser garantidir. insanda da suda da berbatlık turnusolu gibiyim.
  • tadını sevdiğim su fiyatıda uygun
hesabın var mı? giriş yap