• bakimli ve güzel olmayi baskalasmak seklinde algilayarak, yüzünü boya küpüne cevirmekten, aylik kazancinin büyük kismini kozmetige yatirmaktan, gözünü kirpmadan bir sürü estetik operasyon geçirmekten geri kalmayan bir kesme hitap etmek amaciyla, kuaför ve agda salonlarinda uygulanmaya baslanan yeni hizmet... oha diyorum baska bir sey demiyorum.
  • saca yapılan perma gibi minicik bir bugudi ile kipriğe tutturuluyor ,bide bişi sürüyorlar (heralde ilaç) öylee bekliyor eleman. ne o kipriklerin kıvrılıo ..yada eline veriyorlar buyrun bunlar kiprikleriniz diye..*
  • kıl,tuy sektorünün son bulu$u.acaba sırada ne var merak konusu.bayanların kozmetiklerine harcanan teknolojiyi ve zamanı tıbba ayrılsaydı olüme bile care bulurlardı demekten alamıyor insan kendini.acaba kıc tüylerini düzle$tiren krem ne zaman cıkacak.
  • cok kolay ve zahmetsiz olay. bir kere denemis biri olarak yok rimeldi yok kiviriciydi hiiic dert tasa kalmiyor. iki ay kadar gider bu kirpik permasi. gidiyorsun, yatiyorsun, ilacla 20 dk kadar bekliyorsun ve rimele falan gerek kalmiyor. makyaj yapmayi sevmeyen, usenen bunyelere siddetle tavsiye edilir. cok da ucuzdur. ben 40 tl odemistim.
  • eğer kirpiklere fazla bir zararı yoksa,- nedir bu zarar? 2 ay boyunca her gün rimel sürmekten daha fazla zararlı değilse mesela- son derece faydalı bir olay. dışarıdan bakınca, yok artık devenin bale pabucu gibi bir tepki verilebilir, lakin düşünüldüğü zaman hayatı kolaylaştıracak, en azından sabah kalkarken bir nebze olsun daha güzel görünmeyi sağlayacak bir hizmet.
  • her nedense "rimel gerektirmiyor" gibi yanlış bir varsayım doğurmuş uygulama. oysa hiç olmazsa maybelline falsies gibi iyi bir rimelle hakikaten tam anlamıyla 'mükemmel görünüme' kavuşmak işten bile değil. dikine kirpiklere sahip kızlar, bu uygulama ile göz kapağına değen kıvır kıvır kirpiklere sahip olabilirler ki, soranlara şiddetle tavsiye ederim.
  • ilk kez bugün haberimin olduğu uygulama. merak edip bakındım biraz internette şöyle bir şey çıktı.

    uygulanırken bildiğin kürdan ile* o küçük bigudimsi şeylere yapıştırılıyor kirpikler. yapan elini biraz kaydırsa ya da kurbanlık koyun gibi oturan ve gözünün üstünde kürdan dönen kişi bir an panik olsa... bekleme süresi de bir garip göz kapakları isyan edercesine ters dönüp gözün içine girmek istiyor, çok fena. sonucu muhakkak güzeldir de fazlasıyla korkunçlu bir şey yahu. kıvırtmak için sürülen solüsyon organikmiş, çok hassas olmayan bünyeler dışında herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaşılmıyormuş. hamilelere uygulanmıyormuş bir de.

    o değil de (bkz: dostum perma demişssin ama bu bildiğin işkence)
  • kirpiğim vardı da ben mi yaptırmadım:(
hesabın var mı? giriş yap