• ilefte (ankara universitesi iletisim fakultesi) yer alan ve ogrenci filmleriyle yurtici ve yurtdisindaki yarismalarda odulleri toplayan birim... bulent ozkamin oyun alani...
  • ilef binasının dışında, yemekhanenin altında, ahmet taner kışlalı anısına yapılmış olan atk sanat evi içindeki birimdir. öğrencilerin çalıştığı, yetenekli birkaç öğrencinin rüzgarıyla ilerleyen atölyede bireysel işlerin yanında okulun çeşitli işleri de yapılır. bülent özkam iyi etmiştir de bu atölyenin kurulması için, ve sonrasında gelişmesi için elinden geleni yapmıştır. son bir yılda atölyenin amaçları, işleyişi bir hayli değişmiş, özenilecek bir birim haline gelmiştir.
  • ne yazık ki bahsedilen büyük başarılardan sonra, küçük bir iktidarın parçası olan insanların oluşturduğu ve bu küçük iktidarı kişilere kanıtlamak için sürekli bir iş halindeymiş görüntüsünün verildiği, aslında öğrencilere kısa filmden, kamerandan, ışıktan, sesten ziyade siyaset öğreten, atölyenin öğrenci için değilde öğrencinin atölye için olduğunu düşündüren bir şefin olduğu, ki bu bülent özkam'ın kendi atadığı şeftir, bülent özkam'ın oyun alanı.
hesabın var mı? giriş yap