• http://www.thespark.com/
    burada iq,personality,sex,gay,stress,gender,slut,bastard,bitch,match,greed,ass,wealth,un telligance,pregnancy,death,purity testleri var.epeyce geyik,biraz ciddi,cokca eglenceli..testi yapan diger kisilerle karsilastirmali sonuclarinizi da veriyor.
  • çeşitli şirketlerin eleman almadan önce yaptıkları sınav.
    sınavlar 480 +100 +oyun şeklinde* olabilmektedir. sınavın sonlarına doğru kişi dağıldığından "kişiliksiz olayımda kurtulayım" şeklinde bir ruh hali içine girip, dağılmaktadır.

    sorulara örnek verilecek olursa: "kancanın ucuna solucan takmaktan hoşlanır mısınız?"
    "kimi zaman başkalarına açıklamaktan utandığınız cinsel düşünceleriniz var mıdır?"
    "babanız idealiniz deki erkek midir?"
    gibi olabilmektedir.
  • kariyer.net te bir örneği bulunan test 3 ay arayla yaptım hemen hemen aynı çıktı. tutarlılık da mevcut.
  • şimdiye kadar gorduklerim arasinda en iyisi:
    http://www.lotsofjokes.com/cat_229.htm

    sonuc biraz sasirtici cikti ama öğrendiğim iyi oldu...
  • en bilimsel ve dolayısıyla başarılılarından birisi myers briggs kişilik göstergesi olan testler silsilesi.
  • standart test şıkkı formatını aşan pek yaratıcı bir test ve sonrasında etkili bir raporlama icin:
    http://www.personaldna.com/
  • en güzeli tek soruluk olanlarıdır. insanı yormaz.

    kendinizi nasıl tanımlarsınız:

    a) iyi bir insanım
    b) karaktersizin önde gideniyim
    c) mahcubum ama fırlamayım da
    d) kendime özgüyüm
  • okumakla uğraşamam diyenler için resimlerden resim beğenip ayrıca çıkan kişiliğe göre arkadaşlar edinilebilecek, gel vatandaş kişiliksiz kalma tadında bir site:
    http://youniverse.com/
  • son birkaç aydır o iş başvurusu senin bu kariyer günleri katılımı benim gezen biri olarak doldurmaktan artık intihar raddesine geldiğim test, artık kişiliğimden şüphe duyar oldum yemin ederim.
    lan tamam anladık doğru mu söylüyoruz götümüzden mi sallıyoruz anlamak için 4-5 soruyu evirip çevirip 5475 soruluk test haline getirdiniz de bari sorular üzerinde az daha uğraşsaydınız, azcık daha düşündüren, zeka ürünü sorular koysaydınız da son sayfalara doğu yeter amk diyip soruları okumadan sallamaya başlamasaydık. şirketim olsa yeni mezun işe alım politikasından dakikasında çıkaracağım iki kriterden biri mezuniyet ortalamasıysa diğeri de bu skimsonik testler olurdu, böyle gereksiz şeylere enerji harcayıp/harcatıp yalan yanlış sallamış birilerini işe alacağına adam gibi mülakat yap doğru düzgün ik elemanlarıyla da, gelenin ne mal olduğunu anla bi zahmet. şu soruya "en çok" ve "en az" şeklinde nasıl cevap veririm bi düşün kendin çözdün mü bu testi?

    başkalarına güvenirim: bir insanın iş konusunda herkese güvenmesi için biraz mal, hiç kimseye güvenmemesi için de psikopat olması gerekiyor, iki ucu boklu değnek. olayı az spesifikleştirip de soraydınız eyiydi.
    kendimi iyi hissederim: seç bakalım hangisi? her zaman teletabilerin güneşi gibi 32 diş geziyorum, polyanna mode on mu yoksa hep kötü hissediyorum, 25 yaşına gelmeme rağmen depresif ergen mode on mu?
    kurallara bağlıyımdır: evet desen her boku sorgusuz sualsiz kabul eden ot insan, hayır desen başkalarıyla çalışmaya ayak uyduramayan asi.

    hassiktir diyorum.
hesabın var mı? giriş yap