• en başta belirli değerlere yaptığı vurgudaki yoğunluk ve sürekliliktir. bu vurgu soyut veya sözel anlamda değil, davranış ve tutumlara uzun vadede damgasını vurma bakımından kendini ifade eden gerçekliktir.

    elbette farklılık belirli kriterler açısından olumlu olabileceği gibi olumsuz da olabilir.

    bazı insanlar her ne kadar kendilerinin çok farklı olduğunu iddia etseler bile "aslında benzerlerinden farkları yoktur; ama onlar os. lı bankasıdır."
  • vicdanlı ve iyi bir insan olmasıdır.

    iş, statü, zeka, fizik herkeste envai çeşitlilikte.

    dünyayı iyilikler kurtaracak derler ya aynen böyle düşünenlerdenim ben de. insanları sadece iyi ve kötü diye nitelendirenlerdenim.
  • cesarettir.adrenalin tutkunluğu ile karıştırmayın lütfen.cesaretten kastım diğer insanlara karşı tavrınız bazı olaylarda olmasını göze alabildiğiniz şeyler tabiri caizse herkesin götünün yemediği şeyleri yapabilmek söyleyemediklerini söylemek bu özellik bence insanları birbirinden ayıran en önemli farktır çoğumuzda zaten cesaretli değilizdir sadece kendimizi öyle sanıyoruzdur.kimi zaman bunun adı asilik ,isyankarlık ,cesaret ,dobralık, açık sözlülük ,delilik ,akılsızlık olabiliyor ama ben cesaretli insanları hep farklı bulmuşumdur.bana göre zaten cesaretli olmayan insan hayatı hep bir şekilde kaçırıyordur ve eğlenmeyi tam anlamıyla bilmiyordur.tabi cesaretin de akıllı olanı makuldür;)
hesabın var mı? giriş yap