• narsistçe gelebilir ama zaman zaman hissettiğim duygu.

    az buçuk türkiye şartlarında iyiye yakın eğitim aldım, biraz kendi çabamla kültürlendim, az biraz da kitap okudum, dil öğrendim ufkum genişledi diye, ülkenin bir kısmına göre bir nebze daha iyi para kazandığım için ve oturduğum semtin birazcık daha iyi olmasını tercih ettiğim için, senin nargileye, siktiriboktan alışkanlıklarına doblon için tuğra etiketine yatırdığın parayla ben konsere gittim diye, verilen bir bilgiye körü körüne inanmayıp, biraz sorguladığım ve mantığıma tersse tillahı olsa dinlemediğim için, bağnazca din adına denilen her şeyi koşulsuz kabul etmediğim için kıskanıyorsun beni hocurt.

    ulan tecavüzü de, yangını da ben ve benim gibilere yıktın. ülke bölünürse de suçlu benim, kutuplaşırsa da. dolar çıkarsa da suçluyum. 2 metre küp oksijen istedim diye de suçluyum. lan ne dolmuşsun birader bana karşı, resmen senin hatalarında bile ben suçluyum.

    mesela 2 gün önce söylediğin bir şeyi şimdi pardon bile demeden geri alırsın, yerine başka bir şey söylersin, ama ben suçluyum. ben doğruyu söylerim, suçlu olurum. sen aynısını söylersin ama yine ben suçlu olurum. o nasıl iş hocurt?

    tamam sen beni sevmiyorsun, ben de seni sevmiyorum da lan neden hep ben suçluyum?

    sen beni kıskanıyor musun lan?
hesabın var mı? giriş yap