• şahane bir intronun ardından sözlerine geçtiği anda bana yaşattığı dumuru anlatmama yardımcı olabilecek bir kelime icat etmedi henüz insanoğlu. o hissi tarif edebilmemin münkünatı yok. neden mi? ya hu bu şarkı düpedüz almanca! bir şarkı hem bu kadar büyüleyici hem de almanca olsun... inanasım gelmiyor. bi' kere her şeyden önce fizik kurallarına aykırı. ama arada ufak mucizeler de sunabiliyormuş demek ki hayat.

    inanmazsanız alın kendiniz bakın: http://www.youtube.com/…ch?v=ab_gba9lore&feature=kp

    müzik konusunda yıllardır yıldızımın barışmadığı almanlarla aramdaki buzları eritmeme önayak olabilir bir ihtimal.
  • daha duygularınızı anlamlandırmaya çalışırken yavaş yavaş içinizi deşip o boşluğu uzayın derinliğiyle doldurup sizi o boşluğa atan garip bir tılsımı olan şarkı.
  • (bkz: bisous)
  • ilk defa eksik bir şey yazarsam şu entrye şarkıya ayıp olur diye düşündüm.

    bu kadar ilginç bir şarkı. sanki hep beklenen ve hiç gelmeyen o insan gibi. aslında hiç de olmamış sadece sihindeki güzel her şeyin toplandığı bir ruh gibi. tamamen hayal ürünü. tamamen sonsuz yolun sonundaki ışık gibi.

    o kadar fransız romantizmi etkileri var ki şarkının almanca olduğunu dördüncü beşinci dinleyişte anladım.

    ve öyle bir şarkı ki ruhum birinin kollarında şuursuzca dans ediyor. bedenim bunu kıskanıyor gibi.
    3.15deki o acıklı muhtemelen keman sesiyle sanki ruhumun sonsuz hacminden milyon kat daha büyük bir duygu sarıyor ve dayanamayıp binbir parçaya ayrılıyorum..
  • yarak kürek entryler giren salak mı salak bir yazar. engelle geç.
  • her zaman bayılarak dinlediğim, uzakta kalan erişemediğim güzel,masum hayallerimin şarkısı
  • k.i.s.s.e.s

    müzik dinlerken bile müzik dinleyen biri ve asla hiçbir konuda ''en'' diyemeyen biri olarak hayatım bir müzik olsaydı bu olurdu. kaç sene geçti ilk duyuşumdan beri, her açtığımda aynı hislerin kat kat fazlasıyla ruhumu ele geçiriyor. birkaç gün önce yalnız ve boktan bir akşamda ziba'da minicik bir sesle çalıyordu. durduğum yere mıhlanıp bir süre onu dinledim. sonra kulaklığı takıp son ses karaköye kadar.. sanırım bu kadar bağdaşmamın en büyük sebebi bu dünyaya ait hissetmiyor oluşum. buraya ait değilim ve bu insanlar da benimle bir bağ kuramıyor. zihnimde, çizgilerimde,kalemimde her şey çok güzel. gerçekleşmediği sürece her şey çok güzel derken bir gün birisi çıkar. ama asla erişemezsin. sonra o gider ve ben arkasından sonsuza kadar bakakalırım.

    ı dreamed so happily about the joys of the world
    ı had met a beautiful one
    and then came one day that ı'll never forget
    much more beautiful than my fantasy

    ooh, ooh, kisses sweeter than wine
  • eurovision kokulu eski parçalardan save your kisses for me..
  • dünya üzerindeki en güzel müziğe sahip olan parça.
hesabın var mı? giriş yap