• sen okuma lan ayı !
  • güzel bir takıntı kemalistler adına.
  • avrupalılar okudukları kitap bitince sokağa çıkıp mustafa kemal'in askerleriyiz diye bağırıyorlarmış.

    bizden çok okudukları için en kemalist
    onlar bence.

    debe editi: sosyal mesaj; flörtöz olmayın
  • bunu soyleyen adam psikoloji doktorasi yapiyor. muhtemelen yakin zamanda adinin basina dr. yazilacak. psikolojik sorunlari olan insanlara yardim edecek falan. gulsem mi aglasam mi bilemedim.

    tanim: ak-ademisyen olacak gerzek soylemi.

    amk adamin 1000 takipcisi bile yokmus, niye ciddiye alip onca sey yazdiysam.
  • ilk 5 ayeti(alak ( ikra ) suresi);

    1. yaratan rabbinin adıyla oku.

    2. o insanı bir kan pıhtısından yarattı.

    3. oku, rabbin nihayetsiz kerem sahibidir.

    4. o rab ki sizlere kalemle (yazmayı) öğretti.

    5. insana bilmediğini o öğretti.

    şeklinde olan bir dine mensup bireyin açıklamasıdır.
    daha fazla yoruma gerek yok sanırım...
  • kesinlikle doğru önermedir.

    bu nedenle kemalist diye adlandırılan grup görüşlerini benimseyin ya da benimsemeyin ilimin ve bilimin peşinden giderken, gidebilirken, anadolu çomarları da kendi yaşadıkları dünya dışındaki gerçeklerden haberdar olmadıkları için yaşadıkları şeyi idealize ederler ve en iyiyi, en güzeli kendilerinin yaşadıklarını düşünerek, "şanslıyız lan biz!" diye şükrederler.

    kitap okumak, kemalist veya değil her insanın takıntısı olmalı. olmalı ki, daha güzel bir dünyanın mümkün olabileceğine dair inanç geliştirebilsin ve bu emelle o dünyanın ideallerine ulaşmak için çalışabilsin.

    yoksa takıl bir uzunun peşine, düşünme, okuma, konuşma, tabi ki daha rahat bir yaşam. her şeye senin yerine karar verilsin, her kural zaten önceden belirlensin. gel keyfim gel!

    kemalist takıntı olarak adlandırılmış kitap okumak, insanın düşünce dünyasını kökünden değiştiren, kişinin rahatını bozan, ve kafayı bir şeylere takmasına sebep olan bir eylem. bu nedenle bu insanların memleketle, yaşamla, adaletle, ortak yaşamla ilgili hep bir dertleri var ve hep bir dertleri olacak!

    takıntılı olmak veya olmamak bir seçim meselesi! kemalistler için de geri kalan herkes için de. şükür ki, bu ülkede kitap okumayı takıntı olarak adlandıranlara inat, bu "takıntıdan" vazgeçmeyen azimli bir güruh var.
  • (bkz: diye bağırdı sığır adam)

    dostoyevski de zaten bir peynir, evet.
  • ilk emir oku olan dine inanmasi gereken kisidir kemalizme zeval gelmez bi daha düsünsun.
  • okuduğu kitaplardan edindiği fikirleri, sanki kendi fikriymiş gibi, ilgi çekmek için twitter'dan pazarlayan birinin saçmalaması.
    hesabını inceleyince göreceksiniz.
    bir nevi papağan. okuduğunu kakalamış sürekli. tabi 140 karakter sınırında.
    papağanlara da hakaret oldu ama neyse.
  • bu adama da değil de böyle vasıfsız adamların söyledikleri saçma sapan şeyleri buraya taşıyanlara kızıyorum. bize ne abi bu adamın söylediğinden, bir siyasetçi ne bileyim ünlü bir yazar filan söylese tamam da, tolga yıldız kimdir.

    ben de o zaman 50-100 takipçili adamların saçma sözlerini buraya taşıyıp burayı çer çöple doldurayım. kitap okumak kemalist bir takıntıymış, he iyi o zaman. ok.
hesabın var mı? giriş yap