• her türlü sınava ve kademeye yönelik kitapları bünyesinde barındıran bir site. yaptığım alışverişte güzel bir bez çantanın yanına tohum kalem koyarak beni mest etmiştir. ayrıca alışverişin tutarı ne olursa olsun ücretsiz kargodan faydalanabilirsiniz, hem de yurtiçi kargo değil anlaşmalı yerleri. aras ya da mng kargo seçenekleri de var.

    http://www.kitapisler.com/
  • ...
  • geçen siparişimle iki adet 0.7 uçlu ve ladin ağacı tohumlu kalem (bkz: uçlu tohumlu) göndererek beni çok sevindirik eden sitedir. ladin bebeklerim de gayet sağlıklı bir şekilde büyüyorlar.

    ankara'dan istanbul'a 3 gün gibi jet hızıyla gelen kargoyu eylül ayı civarında 50tl üstü alışverişlerde bedava yapan site şimdilerde bu sınırı 100tl ye çekmiş. *
    geniş bir arşivi olan ve baya indirim yapan bir sitedir bazı yayınların kitapları kendi yayınevi sitelerinden daha bile ucuza gelmektedir.
  • bu siteden emin olmadan birkaç kitap alışverişi yaptım geçenlerde. siparişim iki gün sonra kargoya verildi 1,5 gün sonra falan da elime ulaştı. paketleme son derece özenli ve dönüştürülebilir malzeme ile yapılmıştı. çok tatlı minik hediyeler de koymuşlar içine. fesleğen tohumunu görünce özellikle çok mutlu oldum:)

    idefix'ten yapılan alışverişlerimde her defasında kavga gürültü üç dört haftada ürünlere ulaşabilmeye alışmışım, şaşırttı. benim alışverişim sorunsuz gerçekleşti kendilerinden. tavsiye edilir.
  • bir kaç gün önce kardeşim için birkaç kitap sipariş etmiştim. beklentime nazaran oldukça çabuk ulaştı elime, içine de birkaç hediye koymuşlar. ama kargo bedeli fazla. ben mümkün olduğu müddetçe kargoyu ücretsiz kullanmak için yüklü sipariş vermeye çalışırım. bu sitede ücretsiz kargo hizmeti için 100 tl üstü sipariş lazım, yoksa kargo 7.5 tl. ama hızlı kargo hizmeti olduğu için değer diye düşünüyorum.
  • hediyelere boğulduğum sitedir. 165 liralık siparişime ek olarak uçlu kalem, bez çanta ve bir denemeyi hediye olarak göndermişler. üstelik akşam verdiğim siparişi ertesi gün kargoladılar. kargo için seçeneklerin de (mng, aras, ptt, yurtiçi) olması ayrı bir avantajı. keşke hikaye, roman gibi kitapları da sitelerinde barındırsalar. sınav için kitap arayanlara tavsiye edilir.
  • yayınevi çeşitliliği sebebiyle sınav kitapları için tercih ettiğim site. kitap siparişlerimde genellikle kitapyurdu'nu tercih ederim fakat sınava hazırlık kitaplarında bu site hem çeşitlilik hem de sorun çözmede çok başarılı. 3 defa sipariş verdim, hepsi de siparişimden maksimum 2 gün sonra kargoya verildi. sadece 2.siparişimde yaklaşık 10 kitaptan bir tanesini faturada doğru kitap yazmasına rağmen farklı bir kitap koymuşlardı. hemen müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlattım ve kitabın geri gönderilip doğru olanıyla değiştirilmesi konusunda çok hızlı ve müşteri odaklı bir yaklaşım benimsediler ki ben internetten çok fazla alışveriş yapmış ve hiç sorun yaşamamış biri olarak bu konuda biraz çekinmiştim. gerçekten tebrik ederim.
    ayrıca önceki siparişlerimde kitapların yanında 1 adet tohumlu kalem ve yanında ufak bir hobby çikolata göndermişlerdi, bu sefer kalemin yanında kahve göndermişler. bir mesaj vermeye çalışıyorlar herhalde *
  • çok güzel bir site olduğuna kanaat getirdim bugün. gece 2:30’da verdiğim siparişimi öğlen 13:00’da kargoya verdiler. paketlemeleri de çok mutlu etti beni. bez bir torbaya koyulmuş kitaplar. içine de kitapların yanı sıra şekerleme ve manyetik bir sınav takvimi koymuşlar hediye olarak. ayrıca sitedeki mesaj bölümünden yazdığınızda 5-10 saniye içinde mesajınıza cevap geliyor. vallahi o kadar siteden kitap almışımdır lakin şu ana kadar işini en iyi yapan sitedir. bundan sonra da sınav kitapları için tek tercihim olacaktır.
  • az önce kargo poşetini açabilme fırsatım oldu.
    magnet 2020 takvim, sınav planlayıcı defter ve bir tane de deneme göndermişler. memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
    not: en çok hediye denemeye sevindim):
  • pazartesi gunu 14:00 da verdigim siparis persembe 11 gibi ulastirilmistir.

    kitaplari bez cantaya koymuslar icine bir de tyt denemesi koymuslar, (kardesim icin super oldu sinava hazirlaniyor) bir de minik cilekli mentos koymuslar :) cok hosuma gitti, tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap