• fiyat bakımından oldukça ekonomik bir site. indirimli olmayan kitaplar bile diğer sitelere göre 2-3 lira ucuza satılıyor. ayrıca sahafiye vitrini de dikkat çekici.
  • sipariş ettiğim kitabı 2 gün gibi kısa bir sürede gönderip beni şaşkına çeviren, bundan sonraki yeni online kitabevim. piyasa değeri 10 tl'den aşağı olmayan kitabı 6,5 tl'ye satın aldım pek içime sindirememekle beraber. fakat kitap bildiğin yky basımı, tertemiz, hiç kullanılmamış, harikulade bir şekilde. içine bir ayraç ve bir de nescafe koymuşlar hediye olarak. valla çok sevdim bu siteyi. hem ucuz, hem kaliteli.
  • şu sıralar büyük yayınevlerinin kitaplarını %50 indirimle satmakta olan internet kitapçısı. stok kitapçılığından internet kitapçılığına geçiş yapmakta olduklarından, ellerindeki kitapları nakde dönüştürmek için %50 iskonto yapıyorlarmış. okumak için sırada bekleyen yaklaşık 20 kitabım olduğu halde, bir öğrenci için oldukça astronomik sayılabilecek bir rakam ödeyerek alışveriş yaptım. kitap bu, akmaz kokmaz. bir de nasıl olsa okuyoruz.
  • yeni çıkan 2 kitap ile check ettiğim kadarı ile d&r internet sitesi fiyatlarından daha ucuz olmayan ama yine de mağazadan satın almaktan ucuza gelen site.
  • üye kaydetme konusunda sıkıntıları olan site. üyelik formunu doldurup gönderdikten sonra cevap veren bir sayfa yok, site geçici bir sorun olduğunu iddia ediyor ama, ne zaman geçeceğine dair zaman koşulmamış, bir ayı geçkin süre önce de aynısını diyordu...
  • sözlükteki reklâmı(!) nedeni ile ((bkz: #24157175)) gidip almayı düşündüğüm 3 kitabı sepete attım. şansıma her üçü de %60 indirim listesinde idi. ardından aynı kitaplara başka bir kitapçıdan değil, şu sözlükçülerin hiç beğenmediği "hepsiburada.com"dan baktım. biri hızlı gönderi olmak üzere her üçü de kitapzen.com'un %60 indirimli fiyatından en az 0,50 tl en çok 1.50 tl daha ucuz olunca sepeti olduğu yere bırakıp mağazayı terkettim.

    aramaya inanmadan alışveriş etmeyin.
  • şu ana kadar incelediğim kitap satış siteleri arasında açık ara en ucuzu. idefix'de 350 tl civarı tutan liste, kitapyurdu.com sitesinde 300 küsür, kitapzen de ise 260 küsür tuttu. ve fakat kitapyurdu.com'dan çoktan sipariş vermiş bulundum.
  • son dönemdeki favori kitapçım. özellikle sahaf kısmına bayılıyorum. burayı ara ara takip edin. güzel kitapları çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. yüzlerce liralık kitap aldım ve sıfır problem.
  • kitaplarımı sipariş ettiğim site. site üzerinde bildirildiği süre zarfında kitaplar elinize ulaşmış oluyor. yani temin süresi+kargo süresi. kitaplar özenle hazırlanmış oluyor ve düzenli bir biçimde eline geçiyor. hatta her elime ulaştığında sanki babam tarafından gönderilmiş gibi hissediyorum.- babam da bir hayli özen gösterir - aynı zamanda pakedin içerisinden çıkan nescafe ve koyulan bolca kitap ayracı da cabası. amma lakin ki şöyle bir durum var. vip nescafe gönderiliyor. 3'ü veya 2'si bir arada gönderin lağn ne olur. sipariş verilen web site tasarımı da oldukça sade ve güzel. daha ne kadar öveyim lağn? yeter heralde.
  • galiba kitapları diğer sitelere göre daha ucuz olmasının nedeni, eski baskı kitapları satmalarıdır. o halde, diğer sitelere göre yaptıkları 1-2 liralık indirim azdır.
hesabın var mı? giriş yap