• kıyafete çok para harcayan kadınlarla karıştırılmaması gereken, kazandığı paranın büyük bölümünü kıyafete yatıran bundan da zerrece gocunmayan kadınlardır bunlar. eskilerin bir lafı vardır “çocuğun yediği helal, giydiği haram” diye. bu kadınlarda bu laf tersine işler. kredi kartının minimum tutarını öder, telefon faturasını annesine babasına yıkar, o ay pazara bir gün eksik gider ama mango’da gördüğü etekleri fırfırlı, canlı renkli bahar eteğini kaçırmaz. ayda beslenmeye harcadığı paranın on katını kıyafete verir de şöyle bir dönüp bakmaz arkasına zara’dan aldığım bu triko fazla mı? diye.

    yeni aldığı kıyafetleri annesinden, sevgilisinden özenle gizler. yeni kıyafetlerini “aa görmedin mi bu eski ya, çok giymiyorum” diye itekler. çünkü ailesi, sevgilisi, eşi, dostu onun bu kıyafet harcamalarını sürekli eleştirir. haftanın her günü bambaşka kombinlerle işe gitmeye, zara’dan, mango’dan, koton’dan, bershka’dan aldığı kıyafetleri anlatmaya doyamaz. ay kız çok para vermişsin diyenlere, olacak o kadar network kızım boru mu? diye cevap vermekten imtina etmez.

    sözün özü böyle kızlarla evlenilmez. bir trikoya 250 lira veren, bir ayakkabı için 800 lirayı gözden çıkaran, bunu yaptıktan sonra içinde zerre pişmanlık olmayan kızla evlenilmez. kendi maaşını kıyafete yatırır, eve zerre katkısı olmaz, bununla da yetinmeyip sizden aldığı ek kartı da borca boğar. iyi giyinen ama açlıktan ağzı kokan bir kadın istiyorsanız bilemem tabi.
  • o kıyafetle mutludur
  • terkos, beyoğlu iş merkezi ve atlas pasajindan alışveriş yapıyorsa elbet acımaması gereken kadınlardır. gidiyorum zara'da, h&m'de, mng'de ferah ferah kabinlerde deneyip belliyorum ürünleri, sonra gidip terkos'a etiketi kesik ya da minik defosu var diye 5 lira, 10 lira mis gibi alıyorum. sefam olsun.
  • ihtiyaçları vardır. kadınların klasik yalanı ve kendilerini kandırma şekilleri budur. eğer bir şey satın aldılarsa ve size göre (erkek kısmı) bu aldığı şey boşa masrafsa, kadın kesinlikle ihtiyacı olduğu için almıştır. 50 tane ayakkabısı vardır ama siyah topuklu ayakkabısı yoktur, 100 tane ojesi vardır ama nar çiçeği kırmızısı yoktur. diğer ekipmanlarıyla uyumlu olması için ihtiyaçtan yapılmıştır bu harcamalar hep.
  • indirim dönemlerinde alışveriş yapıyordur tasarruf ediyordur.
    alışveriş yapmayalım da çıplak mı gezelim ayol?
  • kredi kartı borcunu gördükçe bankaların da ona acımayacağını bilen kadındır. hep bilir hem yapar orası ayrı.
  • gerçekten şaşırdığım insanlardır. trilyonlarca param olsa dahi bir kıyafete o kadar para veremem. sonuçta kıyafet bu alt tarafı , dünyayı kurtarmıyor ya. evet cimriyim bu cimrilikle zengin olurum belki kim bilir.
  • (bkz: akrep kadını)dır...
  • önceden bir şey alırken 30 kere düşünürdüm şimdi hiç düşünmüyorum dünya malı dünyada kalır.
  • neden acıyayım ya o kadar çalışıyorum istediğimi almak istiyorum yeter be
hesabın var mı? giriş yap